Saleen anunta un pachet de tuning pentru... Tesla Model S?!

Saleen anunta un pachet de tuning pentru... Tesla Model S?!
  • Saleen prezinta noul proiect FourSixteen
  • La baza acestuia se afla un Tesla Model S
  • Preturile pornesc de la 152.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Dupa ce au facut istorie cu pachetele lor de sute si chiar mii de cai putere destinate legendarului Ford Mustang, americanii de la Saleen au cautat un nou mod prin care sa impresioneze lumea tuningului. Si au si reusit, ajutati fiind de un Tesla Model S.

Prezenti weekend-ul acesta in Monterey, pentru a lua parte la Concursul de Eleganta desfasurat la Pebble Beach, americanii de la Saleen au admirat in liniste si pace creatiile clasice si moderne ale companiilor auto participante, pentru ca mai apoi sa faca mare galagie cu privire la ultima lor realizare. O realizare inedita si unica, am putea spune, in istoria de aproximativ trei decenii a celebrului tuner din California.

Saleen FourSixteenSaleen FourSixteen

Saleen FourSixteen

Despre ce este insa vorba, mai exact? Botezat Saleen FourSixteen, cel mai nou proiect al americanilor are la baza electrizantul Tesla Model S si promite un plus vizibil de sportivitate, atat estetic, cat si tehnic. Din pacate, performantele exacte raman momentan un mister, oficialii companiei de tuning din California multumindu-se sa afirme doar ca acceleratia a fost imbunatatita, ca rezultat al modificarii cutiei de viteze si instalarii unui diferential cu alunecare limitata.

Numeroase modificari au fost operate, de asemenea, si la nivelul suspensiei, in timp ce sistemul de franare se poate lauda acum cu aparitia unor discuri carbon-ceramice. In ceea ce priveste aspectul vizual, lista cu ingrediente magice include spoilere fata si spate agresiv stilizate, eleron pentru portbagaj si, nu in ultimul rand, jante forjate cu design in 10 spite si dimensiuni de 21 inch. Asta la nivel de exterior.

La nivel de interior, viitorii pasageri vor descoperi o combinatie de piele in doua culori si insertii de lemn masiv care, in functie de doleantele clientului, se poate transforma intr-un mixt de alcantara si fibra de carbon. In plus, cei mai atenti la detalii nu vor rata nici "noua" consola centrala, care completeaza cu succes design-ul futurist al panoului de bord oferit de Tesla Model S.

Disponibil deja la comanda si cu un timp de livrare cuprins intre sase si opt saptamani, proiectul Saleen FourSixteen are un pret de achizitie ce porneste de la 152.000 de dolari, pret care ce, bineinteles, si costul automobilului donor.

Saleen FourSixteen

Saleen FourSixteenSaleen FourSixteen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Saleen FourSixteen
mai multe