O Tesla Model S decapotabila face furori pe strazile din California

O Tesla Model S decapotabila face furori pe strazile din California
  • Un exemplar Tesla Model S decapotabil a fost surprins recent in California
  • Automobilul cu pricina este creatia companiei Newport Convertible Engineering
  • 29.000 de dolari este suma perceputa de americani pentru o astfel de conversie
Distribuie pe Facebook

NU, producatorul american de automobile electrice nu s-a apucat inca de construit o versiune decapotabila a Model-ului S, exemplarul Tesla din cazul de fata fiind proiectul specialistilor Newport Convertible Engineering.

In timp ce marea majoritatea a companiilor de tuning care au luat la modificat electrizantul Tesla Model S si-au indreptat atentia fie catre imbunatatirea performantelor aerodinamice, fie catre crearea unei ambiante speciale la nivelul interiorului, specialistii Newport Convertible Engineering s-au apucat de taiat plafonul fix din dotarea automobilului cu emisii zero din Silicon Valley, pentru ca mai apoi sa il inlocuiasca cu un plafon realizat din material textil.

Tesla Model S ConvertibleTesla Model S Convertible

Tesla Model S Convertible

Nota de plata a intregii operatiuni se ridica la 29.000 de dolari, o suma deloc neglijabila daca tinem cont ca pretul de pornire al unui Tesla Model S variaza intre 69.900 si 93.400 de dolari. Pentru cei mai pretentiosi din fire, aceeasi specialisti ai Newport Convertible Engineering ofera si un hard top retractabil, optiune care vine la pachet impreuna cu un pret de aproximativ 49.000 de dolari. Conversiile sunt realizate in California, acolo unde a fost fotografiat si exemplarul din cazul de fata.

Nu esti de acord cu aceasta decapotare? Nici o problema! Americanii de la Saleen asteapta cu nerabdare sa-ti vanda noul lor FourSixteen, un proiect de tuning ce are la baza, bineinteles, automobilul cu emisii zero din Silicon Valley si care promite un plus vizibil de sportivitate, datorat atat spoilerelor fata / spate agresiv stilizate si jantelor forjate pe 21 inch proaspat aparute la nivel de aspect exterior, cat si modificarilor operate la nivelul transmisiei, suspensiei si sistemului de rulare.

O alta optiune pentru imbunatatirea electrizantului Tesla Model S vine din partea T Sportline si AI&ED's Autosound, specialistii celor doua mari companii de peste Ocean dandu-si mana pentru a crea un pachet ceva mai scump, de circa 82.000 dolari.

Revenind insa la versiunea Newport Convertible Engineering, cum ti se pare aceasta?

Distribuie pe Facebook
mai multe