Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul Mansory in imagini reale

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul Mansory in imagini reale
  • Standul Mansory din cadrul IAA Cars 2015 se remarca prin culori vii si sute de cai putere
  • Printre modelele prezente la fata locului se numara si un Bentley GTC de 1.001 CP
  • Marea surpriza e insa un Huracan LP610-4 capabil sa sprinteze pana la 100 km/h in 2.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Culori vii sau carbon expus, pachete exterioare dramatic stilizate si performante care te vor lasa mut de uimire. Asa poate fi descris, pe scurt, standul Mansory din cadrul evenimentului IAA Cars 2015.

Fireste, nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Tocmai de aceea vom sari peste orice fel de alta prezentare sau introducere si vom intra direct in subiect. Cum care subiect? Subiectul cu numarul unu, in speta Bentley-ul Continental GTC finisat pe de o parte intr-un portocaliu aprins, respectiv carbon expus de cealalta parte.

Nu contrastul de la nivelul caroseriei, elementele din dotarea pachetului aerodinamic sau dimensiunea jantelor forjate definesc decapotabila britanica, ci... exact - ai citit / vazut bine!, tratamentul de 1.001 de cai putere aplicat propulsorului W12 twin-turbo prezent la datorie.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul MansorySalonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul Mansory

Bentley-ul Continental GTC nu este insa singura masina de lux transformata intr-un bolid de curse de catre specialistii Mansory, de o experienta similara avand parte si Wraith-ul celor de la Rolls-Royce.

Asa se face ca super-coupe-ul producatorului britanic de automobile se lauda acum cu un total de 740 de cai putere, nebunia din compartimentul motor fiind perfect completata de exteriorul ce combina negrul, albastrul, fibra de carbon si jantele supradimensionate cu un rezultat excentric.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul MansorySalonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul Mansory

Nu ramanem insa pentru mult timp in urma si revenim la pragul celor 1.000 CP, cu o putere maxima demna de un Bugatti Veyron laudandu-se si Mercedes-ul S-Class Coupe incaput pe mainile specialistilor Mansory.

Drept urmare, intamplarea face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze acum in numai 3.2 secunde, viteza maxima de 300 de kilometri pe ora fiind un alt detaliu "vinovat" de aparitia unui pachet aerodinamic inspirat de la masinile de curse.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul MansorySalonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul Mansory

Si totusi, cel care a reusit sa ne atraga cu adevarat atentia este extremul Mansory Torofeo - pe-al sau nume de scena, care "personifica" un Lamborghini Huracan LP610-4 cu 1.250 cai putere sub capota.

Exceptand timpul de doar 2.7 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h si viteza maxima de aproximativ 340 de kilometri pe ora, supercarul italian mai impresioneaza si prin caroseria din fibra de carbon pe care o imbraca.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Standul Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2015