Salonul de la Frankfurt 2015: Mansory isi face de cap cu o Tesla Model S

Salonul de la Frankfurt 2015: Mansory isi face de cap cu o Tesla Model S
  • Cel mai nou proiect de tuning de la Mansory are la baza o Tesla Model S
  • Automobilul american cu propulsie electrica se remarca acum printr-un plus de sportivitate vizuala
  • Elementele aerodinamice din carbon nu sunt insotite si de o doza extra de putere
Distribuie pe Facebook

Atunci cand nu sunt preocupati cu instalarea a sute de cai putere sub capota unor modele de la Aston Martin, BMW sau Mercedes-Benz, specialistii Mansory isi petrec timpul liber incercand tot felul de experimente.

De parca modificarea unui Bugatti Veyron 16.4 nu ar fi fost indeajuns pentru a face cunoscut numele Mansory, celebra companie germana de tuning aduce in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie primul sau pachet cu bunatati destinat Teslei Model S.

Vizand exclusiv departamentul estetic al masinii americane cu propulsie complet electrica, tratamentul in cauza porneste cu elementele aerodinamice realizate din fibra de carbon si proaspat instalat la nivelul caroseriei.

Spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente, prizele de aer aditionale si eleronul intalnit in echiparea capotei portbagajului nu sunt insa singurele imbunatatiri exterioare, la acelasi capitol incadrandu-se si jantele din aliaj incaltate cu anvelope in dimensiunile 295 / 25 / 22.

La interior, combinatia contrastanta de piele neagra si accentele de verde aprins promite sa faca deliciul tuturor celor ce vor trece pragul acestui exemplar, pragurile iluminate si pedalele din aluminiu completand intr-un final meniul Mansory pentru Tesla Model S.

Dupa cum precizam si anterior, specialistii celebrei companii germane de tuning au sarit peste modificarea trenului de propulsie (complet) electric caracteristic modelului din Silicon Valley, preferand sa creasca performantele prin reducerea greutatii.

Stim insa cu totii deja ca masina de peste Ocean nu este chiar genul de automobil care sa se planga de lipsa puterii, proaspat lansata versiune de top P90D oferind 762 CP dintr-o baterie de 90 kWh - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 96 km/h sa se realizeze in doar 2.8 secunde.

Tesla Model S by Mansory

Tesla Model S by Mansory

Tesla Model S by Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe