Se lauda cu 75 CP per cilindru. Masina care scoate mai multi CAI din trei pistoane decat un Mustang cu motor V6

Se lauda cu 75 CP per cilindru. Masina care scoate mai multi CAI din trei pistoane decat un Mustang cu motor V6
  • Cel mai nou tuning pentru Ford Fiesta ST vine de la Mountune
  • Modelul american indeasa acum sub capota o putere de 225 CP
  • Pretul pachetului in cauza se ridica la suma de 480 de lire
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu exista niciun fel de informatie oficiala in acest sens, acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa se realizeze acum in mai putin de 6.5 secunde.

Anuntata inca de la inceputul anului trecut, cea de-a treia generatie a subcompactei Fiesta ST este si prima pe care Ford a indraznit s-o echipeze cu un propulsor in numai... trei cilindri.

Insotita inclusiv de o tehnologie care permite dezactivarea pistoanelor, unitatea turbo de 1.5 litri lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte pentru a livra puntii fata undeva in jurul a 200 CP.

Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza astfel in aproximativ 6.5 secunde, in timp ce viteza maxima a micutei sportive de origine americana se ridica la deloc neglijabila valoare de 232 km/h.

Toate aceste cifre si numere reprezinta insa doar inceputul, cea de-a treia generatie a subcompactei Fiesta ST aflandu-se in asteptarea modificarilor menite sa aduca un spor de performanta.

Prima serie de imbunatatiri destinata unitatii 1.5 EcoBoost vine, intamplator sau nu, chiar astazi si poarta semnatura celebrei companii de tuning Mountune - care are o slabiciune pentru modelele Ford.

Cresterea de putere nu este nici pe departe una extrem de spectaculoasa dar, cu 225 CP sub capota, micuta sportiva de origine americana este acum mai potenta decat un Mustang V6 din seria S-197.

Din pacate pentru toata lumea, oficialii celebrei companii de tuning Mountune nu au oferit niciun fel de informatie despre noile performante ale celei de-a treia generatie a subcompactei Fiesta ST.

Este bine de stiut, in schimb, ca modificarile aduse unitatii turbo de 1.5 litri, insotita inclusiv de o tehnologie care permite dezactivarea cilindrilor, au o nota de plata de aproape 480 de lire sterline.

Ford Fiesta ST de 225 CP

Ford Fiesta ST de 225 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Fiesta ST de 225 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2019