Se vinde gata tunata. Masina cu motor de M3 are compresor mecanic si multe alte imbunatatiri

Se vinde gata tunata. Masina cu motor de M3 are compresor mecanic si multe alte imbunatatiri
  • Acest BMW Z4 M se vinde pentru suma de 27.999 de dolari
  • Modelul bavarez ascunde sub capota un compresor mecanic
  • Imbunatatiri multiple intalnim si la exterior / interior
Distribuie pe Facebook

Putin peste 145.000 de kilometri parcursi indica ceasurile de la bord, in timp ce pretul de vanzare... ar putea depasi asteptarile unora.

Lansat pe o piata dominata de Audi TT, primul Z4 din istoria companiei BMW a avut parte chiar si de o varianta M. Animata de aceeasi motorizare in sase cilindri precum M3, sportiva bavareza de clasa compacta accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde.

Nu a fost suficient insa si pentru cel de-al doilea proprietar al exemplarului din urmatoarele imagini, care a condimentat unitatea S54 cu un sistem de supraalimentare de la ESS Tuning. Drept urmare, puterea maxima a crescut pana la 450 sau 525 CP, in functie de compresorul montat.

BMW Z4 M de vanzare

BMW Z4 M de vanzare

BMW Z4 M de vanzare

Imediat ce a terminat cu motorul de 3.2 litri, posesorul acestui BMW Z4 M si-a indreptat atentia caroseria in doua portiere. Care, la momentul de fata, dispune de mai multe elemente din fibra de carbon de la Varis, plus un set de jante cu diametrul de 19 inch si anvelope marca Hankook.

De cealalta parte a usilor, sportiva bavareza de clasa compacta "ascunde" o tapiterie din piele de culoare rosie, scaune sport cu functie de incalzire, dar si instalatie audio de inalta fidelitate. Cu un amplificator de 500 W si subwoofer de 12 inch in prim plan, potrivit anuntului de vanzare.

Pentru ca meniul sa fie complet, respectivul Z4 a mai primit si un set de franare cu componente din catalogul BMW Competition, dar si o suspensie de tip coilover Godspeed Mono Max. De altfel, fotografiile din exterior scot la iveala inclusiv o noua evacuare cu patru tobe de esapament.

Altfel spus, totul a fost imbunatatit la sportiva bavareza de clasa compacta, fabricata in anul 2006. Pentru a se bucura acest proiect de tuning, cumparatorul trebuie sa scoata acum din buzunare 27.999 de dolari.

BMW Z4 M de vanzare

BMW Z4 M de vanzare

BMW Z4 M de vanzareBMW Z4 M de vanzare

BMW Z4 M de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW Z4 M de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2018