Se vor infuria sa afle ca sub capota acestui Porsche a fost montat un propulsor de...

Se vor infuria sa afle ca sub capota acestui Porsche a fost montat un propulsor de...
  • Cel mai controversat Porsche Cayman vine de peste Ocean
  • Exemplarul in cauza ascunde sub capota un V8 de cinci litri
  • Unitatea cu pricina provine de la un Ford Mustang
Distribuie pe Facebook

... Ford Mustang. Cel cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, in cazul in care te intrebai.

De peste mari si tari vine unul dintre cele mai inedite si, totodata, controversate tuninguri aplicate Porsche-ului Cayman, sportiva germana cu motor central fiind nevoita sa renunta la traditionala unitate in sase cilindri pentru un...

... ei bine, pentru un propulsor V8 de cinci litri si proveninenta Ford Mustang GT. Despre transmisia care insoteste motorizarea in cauza nu avem niciun fel de detaliu, internetul oferindu-ne in schimb informatia conform careia coupe-ul producatorului auto din Stuttgart se bucura acum de o putere maxima - masurata la rotile spate, de peste 420 CP.

Revenind acum la Porsche-le Cayman, tinem sa reamintim ca cea mai noua generatie a sportivei germane cu motor central este pusa in miscare de o unitate turbo cu patru cilindri si 2.0 sau 2.5 litri, in functie de versiunea de motorizare.

Diferente intalnim si la nivelul performantelor, cei 300 CP ai variantei de baza aducand primii 100 km/h dupa aproximativ 4.7 secunde, pe cand modelul de top reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora cu crica 0.5 secunde mai devreme multumita puterii maxime de 350 CP. Cat despre viteza maxima, avem 275, respectiv 285 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Septembrie 2016