SEMA 2014: Ce-ai zice de un Beetle tunat de Rauh-Welt Begriff?

SEMA 2014: Ce-ai zice de un Beetle tunat de Rauh-Welt Begriff?
  • Cel mai nou proiect RWB are la baza un... Volkswagen Beetle
  • Modelul german a primit un wide-body kit absolut remarcabil
  • Lista cu bunatati include si o pereche de jante pe 18 inch
Distribuie pe Facebook

Recunoscuti pentru Porsche-urile ridicol de late, japonezii de la Rauh-Welt Begriff (RWB, pe scurt) au surprins audienta SEMA Show 2014 cu un... Volkswagen Beetle la fel de dramatic stilizat.

"Majoritatea posesorilor de Porsche iubesc Beetle-ul", isi incepe pledoaria Akira Nakai. "Beetle-ul este o masina foarte buna si seamana un pic cu un Porsche", continua omul din spatele companiei Rauh-Welt Begriff, simtind parca faptul ca o intrebare legata de cum a ajuns, de la Porsche 911 venind, sa modifice modelul Volkswagen Beetle este aproape inevitabila.

SEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWBSEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWB

Indiferent insa de explicatiile japonezului si "relatia" dintre cele doua automobile iconice ale Germaniei, nu putem sa nu recunoastem ca proiectul de tuning cu pricina, dezvoltat impreuna cu pilotul Tanner Foust, se bucura de mai toate caracteristicile necesare pentru a iesi in evidenta inca de la prima sa aparitie. Inclusiv de o pereche de extensii pentru aripi, ce latesc caroseria cu pana la 20 de centimetri.

Din pacate, nu avem nici cea mai mica idee daca tema agresiva - ce poate fi admirata la nivel de exterior si care mai include si alte bunatati, precum prelungiri proeminente, flaps-uri remarcabile si jante Motegi Racing pe 18 inch, a fost continuata si la nivel de parte tehnica. Ar fi insa pacat ca motorul turbo de doi litri si 210 cai putere prezent la datorie sa fi scapat complet neatins, nu-i asa?

SEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWB

SEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWBSEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWBSEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWB

SEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze SEMA 2014: Volkswagen Beetle by RWB
mai multe