SEMA 2014: Mopar modifica tot ce prinde, de la Fiat 500 la Dodge Viper

SEMA 2014: Mopar modifica tot ce prinde, de la Fiat 500 la Dodge Viper
  • Standul Mopar de la SEMA Show 2014 propune proiecte dintre cele mai variate
  • Vizitatorii pot admira inclusiv doua exemplar Fiat 500L usor modificate
  • Principala atractie o reprezinta insa noul Dodge Viper ACR Concept
Distribuie pe Facebook

Preocupati cu imbunatatirea a tot ceea ce tine de grupul Fiat Chrysler Automobiles (FCA), americanii de la Mopar au sosit la SEMA Show 2014 alaturi de proiecte dintre cele mai variate, inclusiv micul Fiat 500 si marele Dodge Viper cazand victima tunerilor americani.

SEMA 2014: Standul MoparUn Fiat 500 tunat de americanii de la Mopar ar putea parea o surpriza majora pentru unii dintre noi, insa acest lucru SF in alte vremuri si cu alte ocazii a devenit realitate odata cu inghitirea grupului Chrysler de catre italienii de la Fiat.

SEMA 2014: Standul MoparNu doar versiunea clasica a popularului hatcback european a fost luata la modificat, varianta 500L avand parte de un tratament similar. In cazul de fata, specialistii de peste Ocean au optat pentru un tratament ce combina "stilul specific coastei de vest cu design-ul italian".

SEMA 2014: Standul MoparPentru fanii masinilor americane insa, micul Fiat 500 nu va starni nici un fel de emotie sau sentiment. Tocmai de aceea, standul Mopar din cadrul SEMA Show 2014 gazduieste si un Dodge Viper ACR - etichetat pentru moment drept concept car, dar cu mari sanse sa obtina si un model de productie.

SEMA 2014: Standul MoparSe spune ca aparentele inseala, iar acest proiect de tuning nu face altceva decat sa ne confirme vechea zicala din popor. Desi capota ventilata a motorului, splitter-ul proeminent atasat spoilerului fata si eleronul pentru portbagaj ne-a facut sa credem ca avem de-a face cu un exemplar Hellcat, adevarul este cu totul si cu totul altul.

SEMA 2014: Standul MoparSituatia nu se mai repeta si in cazul de fata, acesta fiind un Hellcat 100% autentic. Stii si tu deja, acel Dodge Cherger SRT Hellcat cu motor V8 supraalimentat de 6.2 litri si 707 cai putere, capabil sa puna la respectiv orice alt automobil cu patru usi pe care-l ofera industria auto la acest moment.

SEMA 2014: Standul MoparPreferi eficienta in dauna performantei? Exista o oarecare posibilitate ca noul Charger R/T Mopar Concept sa consume ceva mai putin. Nu de alta, dar propulsorul prezent la datorie in cazul de fata, tot un V8 si el, are o capacitate de doar 5.7 litri.

SEMA 2014: Standul MoparTot de la Mopar primim si ocazia de a admira noul Dart R/T intr-o costumatie ceva mai inedita, croita parca special pentru Halloween. Cum sarbatoarea americana a trecut insa, ne indreptam atentia direct catre suspensia de tip coilover si sistemul de franare de inalta performanta.

SEMA 2014: Standul MoparSistemul de evacuare a la Mercedes E63 AMG si formele rotunjite ale noului Chrysler 200S par sa faca echipa buna, insa nici kitul aerodinamic agresiv-stilizat sau jantele pe 18 inch nu dezamagesc. Iar asta se datoreaza si faptului ca lista cu bunatati mai include si o suspensie de tip coilover, plus discuri de franare supradimensionate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze SEMA 2014: Standul Mopar
mai multe