SEMA 2014: Noul Ford Mustang invadeaza cel mai mare salon de tuning al lumii

SEMA 2014: Noul Ford Mustang invadeaza cel mai mare salon de tuning al lumii
  • Noul Ford Mustang a sosit in multiple versiuni si variante la SEMA Show 2014
  • Printre cele mai spectaculoase aparitii se numara si conceptul King Cobra
  • Vizitatorii au de ales intre caroserii viu colorate, multi CP si jante ridicol de mari
Distribuie pe Facebook

Viu colorate, cu multi cai putere sau jante ridicol de mari. Noul Ford Mustang poate fi admirat in numeroase versiuni si variante cu ocazia evenimentului SEMA Show 2014, fiecare dintre acestea urmand a-si gasi cate o masa de adepti.

Lansat de curand intr-o noua generatie, a sasea la numar, cel mai popular muscle car din istoria Americii a cucerit pe deplin industria tuningului, marile companii ale planetei luptand pentru "scoate" cel mai reusit Ford Mustang.

Castigatori sunt, ca de fiecare data, clientii si pasionatii de automobile, editia din acest an a evenimentului SEMA Show propunand o intreaga armata de proiecte semnate Galpin Auto Sports, Petty's Garage, MRT si nu numai.

In centrul atentiei se regaseste insa noul Mustang King Cobra, specutaculosul concept car pregatit de Ford insusi bucurandu-se de toate modificarile necesare - inclusiv de un total de 600+ CP, pentru a parcurge sfertul de mila in mai putin de 11 secunde.

O alta aparitie extrem de interesanta o reprezinta exemplarul celor de la Full-Race Motorsports, specialistii mai putin cunoscutei companii de tuning din Arizona reusind sa impinga motorizarea turbo de 2.3 litri pana la aproximativ 500 CP

Recordul la numarul cailor putere prezenti sub capota ii revine insa noului Ford Mustang GT de la Galpin Auto Sports, care se poata lauda cu 725 CP multumita propulsorului cu opt cilindri in V, capacitate de cinci litri si compresor mecanic adoptat sub capota.

SEMA 2014: Noul Ford MustangNoul Ford Mustang King Cobra are nevoie de mai putin de 11 secunde pentru a parcurge sfertul de mila.

SEMA 2014: Noul Ford Mustang500 CP din 2.3 litri. Iata dovada faptului ca nu ai nevoie de un motor mare pentru o putere impresionanta.

SEMA 2014: Noul Ford MustangNegru si portocaliu. O combinatie interesanta de culori, amplificata de modificarile sportive aplicate caroseriei.

SEMA 2014: Noul Ford MustangJantele supradimensionate si anvelopele cu talon subtire nu puteau lipsi de nici un fel de la SEMA Show 2014.

SEMA 2014: Noul Ford MustangFanii tuningului extrem au de unde alege. Aici avem, probabil, cel mai potrivit exemplu pe care-l putem da.

SEMA 2014: Noul Ford MustangCapota ventilata, splitter proeminent, eleron urias si scaune cu centuri de tip ham. O tura pe circuit la domnu'?

SEMA 2014: Noul Ford MustangViu colorate, cu multi cai putere sau jante ridicol de mari. Noul Ford Mustang poate fi admirat in numeroase versiuni si variante cu ocazia evenimentului SEMA Show 2014, fiecare dintre acestea urmand a-si gasi cate o masa de adepti.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze SEMA 2014: Noul Ford Mustang
mai multe