SEMA 2014: Standul Hyundai abunda in exemplare cu sute de CP sub capota

SEMA 2014: Standul Hyundai abunda in exemplare cu sute de CP sub capota
  • Vizitatorii SEMA 2014 pot admira numeroase multiple Hyundai complet modificate
  • Printre modelele aflate la baza se numara si Sonata, respectiv Genesis
  • Meniul propus de standul sud-coreean include tot felul de bunatati tehnice si estetice
Distribuie pe Facebook

Prea putin interesante pentru clientii europeni, modelele Hyundai si-au gasit numerosi adepti printre cumparatorii de automobile de peste Ocean. Drept urmare, faptul ca marca sud-coreeana este extrem de bine reprezentata in cadrul SEMA Show 2014 nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni.

Asadar, acestea fiind spuse, iata ce creatii pot admira fanii Hyundai cu ocazia celui mai mare si mai important salon de tuning al planetei.

SEMA 2014: Standul HyundaiDe curse sau de strada? Indiferent de care parte a baricadei te afli, este aproape imposibil sa nu-ti gasesti un favorit la standul Hyundai din cadrul SEMA Show 2014.

SEMA 2014: Standul HyundaiIntercooler-ul supradimensionat si cockpit-ul inlocuit in mare masura cu un simplu roll cage spun multe despre acest proiect de tuning...

SEMA 2014: Standul HyundaiNu insa si cel mai important lucru: motorul de 2.4 litri ascuns sub capota a fost complet reconstruit de specialistii Bisimoto pentru a fi sinonim cu un total de 708 cai putere.

SEMA 2014: Standul HyundaiHyundai Sonata JP Edition este numele complet al acestei creatii, care a luat nastere in urma colaborarii producatorului sud-coreean cu artistul urban Mr. 44.

SEMA 2014: Standul HyundaiAsta nu inseamna insa ca imbunatatirile de ordin tehnic lipsesc din peisaj, admisia AEM si evacuarea MagnaFlow completand prelungirile subtile adaugate spoilerelor fata si spate, respectiv pragurilor laterale si portbagajului.

SEMA 2014: Standul HyundaiProiectata pentru a concura impotriva navelor amiral de la Audi, BMW si Mercedes, limuzina Genesis a renuntat la costumatia sa eleganta pentru o garderoba mult mai... lejera.

SEMA 2014: Standul HyundaiExtensiile uriase aplicate aripilor laterale reprezinta piesa de baza a acestei vestimentatii, titlul de atractie principala revenindu-i totusi propulsorului V8 de 5.0 litri si, mai nou, 600 cai putere.

SEMA 2014: Standul HyundaiTot pachetul exterior este cel care ne atrage atentia si in cazul de fata, grila frontala, spoilerele fata / spate, aripile laterale si jantele multispita contribuind din plin la celebritatea acestui Hyundai Genesis.

SEMA 2014: Standul HyundaiNu de alta, dar pe nicaieri nu scrie faptul ca in compartimentul motor regasim acum un compresor mecanic si pana la 550 de cai putere.

SEMA 2014: Standul HyundaiAm ras, am glumit, ne-am distrat, dar gata cu joaca. A sosit momentul sa trecem la lucruri cu adevarat serioase.

SEMA 2014: Standul HyundaiCapota ventilata a motorului, prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, aripile laterale mai late cu pana la 60 de milimetri si eleronul masiv din dotarea portbagajului confirma "seriozitatea" situatiei.

SEMA 2014: Standul HyundaiDesi nu ai spune la prima vedere, proiectul Blood Type Racing Genesis Coupe vine la pachet alaturi de un total de 1.000 de cai putere. Cu totii obtinuti dintr-o motorizare cu numai 4 cilindri in linie. Plus interne forjate, turbina Precision Turbo si instalatie de NOS, ce-i drept.

Care este preferatul tau?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze SEMA 2014: Standul Hyundai
mai multe