SEMA 2015: Chevrolet-ul Camaro cu motor de Corvette Z06 e o bestie ce asteapta sa fie domesticita

SEMA 2015: Chevrolet-ul Camaro cu motor de Corvette Z06 e o bestie ce asteapta sa fie domesticita
  • Chevrolet a adus la SEMA un Camaro restaurat si dotat cu motor de Corvette Z06
  • Propulsorul V8 de 6.2 litri dispune de compresor mecanic si livreaza 650 de cai putere
  • Alte imbunatatiri includ jante pe 19 inch, servodirectie, aer conditionat si frane pe masura
Distribuie pe Facebook

Dupa aproximativ 11 luni si 33 de zile de asteptare continua, SEMA Show 2015 si-a deschis in cele din urma portile.

Vizitatorii celui mai mare salon de tuning al planetei, care anul acesta se desfasoara intre 3 si 6 noiembrie, au numeroase creatii de admirat, printre acestea numarandu-se si un Chevrolet Camaro RS.

Un Chevrolet Camaro RS fabricat in 1970 si restaurat ca la carte chiar de specialistii companiei auto americane, urmand ca mai apoi sa primeasca propulsia celei mai noi generatii a fiorosului Corvette Z06.

Drept urmare, nu combinatia de alb si albastru de la nivelul caroseriei sau jantele din aluminiu cu design in spite si dimensiune de 19 inch reprezinta principala atractie a creatiei din cazul de fata.

Nici macar blocurile optice - atat cele frontale, cat si cele posterioare, echipate cu tehnologia LED sau interiorul imbracat in piele si accesorizat ulterior cu un roll cage in sase puncte.

Nu, principala atractie a clasicului Camaro RS adus de Chevrolet in cadrul evenimentului SEMA Show 2015 o reprezinta propulsorul V8 prezent la datorie.

Propulsor V8 dotat cu o capacitate cilindrica de 6.2 litri si un compresor mecanic de inalta performanta, care lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in sase rapoarte pentru a livra rotilor spate...

... exact, ai citit / vazut bine, nici mai mult, nici mai putin de 650 de cai putere si 880 de Newton-Metri. Iar surprizele nu se opresc aici. Nu, nici vorba de asa ceva.

Pe langa motorizarea LT4, de la Chevrolet-ul Corvette Z06 de ultima generatie mai provin si componentele sistemului de franare - atat cele caracteristice puntii fata, cat si cele din dotarea puntii spate.

De asemenea, clasicul muscle car american se mai poate lauda si cu o suspensie de tip coilover, cu servodirectie si cu... aer conditionat. Asta in cazul in care procesul de domesticire a acestei bestii iti va da mai multe emotii decat anticipai.

Chevrolet Camaro RS cu motor de Corvette Z06

Chevrolet Camaro RS cu motor de Corvette Z06

Distribuie pe Facebook
mai multe