SEMA 2015: Chevrolet-ul Camaro cu motor LS7 impleteste stilul clasic cu tehnologia moderna

SEMA 2015: Chevrolet-ul Camaro cu motor LS7 impleteste stilul clasic cu tehnologia moderna
  • Classic Recreations aduce la SEMA un Chevrolet Camaro cu motor V8 LS7
  • Muscle car-ul american are, de asemenea, si o noua cutie manuala de viteze
  • Imbunatatirile continua la nivel estetic, atat la interior, cat si la exterior
Distribuie pe Facebook

Standul americanilor de la Classic Recreations este doar unul dintre numeroasele motive pentru a vizita, cat inca se mai poate, editia din acest an a celui mai mare salon de tuning al planetei.

Ideea contopirii unei caroserii clasice cu un sistem de propulsie modern nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta, insa respectivul stil de tuning reuseste sa ne cucereasca de fiecare data cand ne ofera cate o noua creatie.

Chevrolet-ul Camaro pregatit de specialistii Classic Recreations pentru editia din acest an a evenimentului SEMA Show nu face nici el exceptie de la aceasta regula, proiectul cu pricina impresionand din toate punctele de vedere.

Pornind de la exterior, specialistii americani i-au dat legendarului muscle car din '69 o superba vopsea albastra, numeroase modificari notabile fiind operate inclusiv la nivelul partii frontale, respectiv posterioare.

Chevrolet Camaro cu motor LS7Chevrolet Camaro cu motor LS7

Dunga de culoare neagra din dotarea capotei proeminente a motorului si jantele pe 18 inch ce prezinta un design in cinci spite completeaza in cele din urma pachetul vizual, lista cu bunatati continuand la nivel tehnic...

... acolo unde propulsorul V8 de 505 de cai putere imprumutat de la Corvette-ul C6 Z06 reprezinta principalul punct de atractie, alaturi de transmisia manuala cu sase rapoarte pusa la dispozitie de compania Tremec.

Tot pentru un plus de performanta, acelasi Chevrolet Camaro pregatit de specialistii Classic Recreations pentru editia din acest an a evenimentului SEMA Show a mai primit si o suspensie ajustabila, respectiv un set de frane Wilwood.

La interior, impresionanta creatie ce poate fi admirata zilele acestea in cadrul celui mai mare salon de tuning al planetei s-a ales cu noi instrumente de bord - printre care si un vitezometru gradat pana la 320 de kilometri pe ora, cu volan Flaming River, scaune Procar Evolution si, nu in ultimul rand, cu un roll-cage in opt puncte.

Chevrolet Camaro cu motor LS7

Chevrolet Camaro cu motor LS7

Chevrolet Camaro cu motor LS7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Chevrolet Camaro cu motor LS7
mai multe