SEMA 2015: cu ce masini modificate vine Honda in Las Vegas

SEMA 2015: cu ce masini modificate vine Honda in Las Vegas
  • Vor fi prezente 4 modele modificate de Honda HR-V
  • Modelul Pilot Elite, conceptul care promoveaza accesoriile originale
  • Premiere americane: CR-Z si noul Civic Sedan
Distribuie pe Facebook

Honda are ganduri mari pentru cel mai important show auto cu masini modificate din Statele Unite. Asa ca a pregatit pentru editia 2015 de SEMA, care se desfasoara in Las Vegas, o intreaga flota de automobile modificate.

Desi prima masina anuntata ca fiind participanta la SEMA, modelul Honda Ridgeline Baja 2017, si-a facut aparitia in carne si oase cu ceva vreme inainte, iata ca acum, inainte de show, stim exact cu ce vor veni producatorii japonezi in standul lor dedicat din Las Vegas. Mai precis, 7 automobile plus cateva motociclete absolut nebunesti, dementiale, perfecte pentru SEMA.

Honda la SEMA 2015Honda Ridgeline Baja 2017

Honda Pilot Baja Chase Vehicle este o masina destul de originala, dar care are cateva modificari subtile, speciale pentru a transforma SUV-ul intr-o masina de asistenta pentru cea de concurs in cadrul cursei Baja, care se desfasoara pe nisip. De unde si o multime de protectii, suspensii inalte, roti mai late si carlig de tractare in caz ca ceva nu merge la masina oficiala.

Honda la SEMA 2015

Honda la SEMA 2015Honda la SEMA 2015Honda la SEMA 2015Honda la SEMA 2015

Honda Pioneer 1000 este un ATV modificat, tot pentru a fi un coechipier de nadejde in cursa de pe insula Baja, acolo unde le va asista pe masinile de concurs.

Honda CR-Z 2016 este un vehicul hibrid sport-coupe care isi va face debutul pe continentul american cu ocazia acestui eveniment. Mai precis, este o masina stock, dar care debuteaza la acest eveniment fabulos, cu noutati si trasaturi noi, inclusiv o echipare EX-L Navi, care personalizeaza masina destul de mult.

Honda la SEMA 2015

In standurile de la SEMA, vizitatorii vor mai putea admira 4 masini Honda HR-V modificate. E vorba de creatiile celor de la Bisimoto Engineering, MAD Industries, Tjin Edition si Fox Marketing. Si cele 4 masini HR-V demonstreaza capabilitatile acestui SUV compact de a se lasa personalizat, adica exista un model cu o putere uriasa sub capota, altele elegante si confortabile si altele cu modificari pe partea estetica. De departe insa, cel mai nebunesc HR-V este cel roz, care a dus tot ce inseamna styling si tuning la un nou nivel. Poate unul chiar prea exagerat.

Honda la SEMA 2015

Honda la SEMA 2015

Honda la SEMA 2015Honda la SEMA 2015

Honda la SEMA 2015

Honda la SEMA 2015Honda la SEMA 2015Honda la SEMA 2015

La fel ca noul CR-Z hibrid, la SEMA se va mai lansa un model nou. E vorba de generatia 2016 de Honda Civic sedan, care se lanseaza alaturi de o noua linie de accesorii Honda originale, asa cum le place americanilor.

La final, ultima creatie marca Honda care va putea fi vazuta la SEMA este un concept. Acesta se numeste Pilot Elite Concept Black Edition si vrea sa demonstreze ca Honda poate fi si premium. Acest SUV cu 3 randuri de scaune, o adevarata limuzina de familie, va prezenta la showul american noile accesorii si elemente de personalizare, unele dintre acestea in premiera mondiala.

Sursa: www.semashow.com

Honda la SEMA 2015

Honda la SEMA 2015Honda la SEMA 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Honda la SEMA 2015
mai multe