SEMA 2015: Noua Kia Optima A1A ne intampina cu patru portiere si... un acoperis lipsa

  • Kia aduce la SEMA un sedan decapotabil
  • Proiectul ofera un 2.0 turbo de 245 CP
  • Lista cu modificari include numeroase bunatati
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Kia au pregatit o intreaga armata de masini modificate pentru editia din acest an a evenimentului SEMA Show, insa nici una dintre creatiile respective nu reuseste sa se ridice la nivelul noii Optima A1A.

Avand la baza ultima generatie a popularului automobil de clasa medie cu acelasi nume, impresionantul proiect ce poate fi admirat zilele acestea in cadrul celui mai mare salon de tuning al planetei se remarca in special prin... exact, ai ghicit!, lipsa plafonului.

Surprizele nu se opresc insa aici, aceeasi Kia Optima A1A - unde A1A provine de la denumirea autostrazii ce strabate coasta Floridei, urmand a atrage privirile tuturor celor din jurul sau inclusiv prin portierele cu deschidere opusa, ce ne aduc aminte de limuzinele de lux ale britanicilor de la Rolls-Royce.

Kia Optima A1AKia Optima A1A

Kia Optima A1A

Tot la capitolul detalii notabile, imposibil de trecut cu vedere, puteam trece, de asemenea, si nuanta de turcoaz de la nivelul caroseriei, oferita in compania unor noi grile frontale si jante HRE pe 20 inch - ambele modificari finisate intr-un crom stralucitor.

In ceea ce priveste departamentul interior, cele patru scaune individuale imbracate intr-o piele de culoarea untului si livrate in compania unei console centrale ce se intinde de-a lungul intregului cockpit par sa reprezinte principalul punct de atractie al proiectului de tuning Kia Optima A1A.

Despre meniul tehnic nu avem la fel de multe de spus, lista cu imbunatirile ce insotesc decapotabila sud-coreeana in cadrul editiei din acest an a evenimentului SEMA Show limitandu-se la o suspensie Ksport de tip coilover si un sistem de evacuare accesorizat cu patru tobe de esapament.

Noua Kia Optima A1A este pusa miscare de o unitate turbo dotata cu patru cilindri si capacitate de doi litri, ce produce undeva in jurul a 245 de cai putere. Dupa cum probabil ti-ai dat insa si tu seama, nu performantele sunt cele care impresioneaza in cazul de fata.

Kia Optima A1A

Kia Optima A1A

Kia Optima A1A

Kia Optima A1A

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Kia Optima A1A
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2015