SEMA 2015: Toyota Tundrasine candideaza la titlul de cea mai atipica limuzina de pe intreg mapamondul

SEMA 2015: Toyota Tundrasine candideaza la titlul de cea mai atipica limuzina de pe intreg mapamondul
  • Toyota aduce la SEMA o Tundra cu opt portiere
  • Camioneta japoneza se lauda si cu un interior de lux
  • Propulsia e asigurata de un V8 de 381 cai putere
Distribuie pe Facebook

Camioneta japoneza a sosit in Vegas, pentru cel mai mare salon de tuning al planetei, alaturi de opt portiere si... zero canapele.

Toyota este doar una dintre multiplele companii ale industriei auto ce s-au inscris in cursa pentru SEMA Show 2015, japonezii aducand in cadrul celui mai mare salon de tuning al planetei o creatie fara de rival. Cel putin atunci cand vine vorba despre... modificarile propuse.

Vorbim, mai exact, despre o versiune inedita a camionetei Tundra, care se remarca in special prin... cele opt portiere din dotare. Iar vestea buna este ca cei 2.286 de milimetri proaspat aparuti la nivelul ampatamentului nu au fost risipiti de specialistii implicati in realizarea acestui proiect. Ba dimpotriva.

Toyota Tundrasine

Toyota Tundrasine

Odata ce ai lasat in urma caroseria finisata in nuanta Midnight Black Metallic si jantele bi-colore in cinci spite duble, noua Toyota Tundrasine te intampina alaturi de numeroase dotari si elemente capabile sa faca invidioase chiar si o limuzina germana de lux.

Din pacate, canapelele lipsesc complet din meniu, japonezii preferand sa integreze in peisaj doua fotolii reglabile in toate modurile cu putinta. Asta pe langa infinitele insertii de piele maronie, oferite in compania unor cusaturi contrastante de culoare alba, respectiv ornamente din lemn masiv.

In ceea ce priveste motorizarea, noua Toyota Tundrasine este pusa in miscare de aceeasi unitate V8 de 5.7 litri si 381 de cai putere ce propulseaza inclusiv varianta standard a camionetei. Chiar daca a luat intre timp aproximativ 1.037 de kilograme in greutate in urma cresterii numarului de portiere, respectiv lungimii ampatamentului.

O transmisie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Toyota Tundrasine

Toyota Tundrasine

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Toyota Tundrasine
mai multe