Senner anunta un tuning de 446 CP si 20.000 euro pentru Audi S5 Sportback

Senner anunta un tuning de 446 CP si 20.000 euro pentru Audi S5 Sportback
  • Senner Tuning ofera un pachet de performanta pentru modelul Audi S5 Sportback
  • Modificarile aduse motorului V6 au ca rezultat un total de 446 CP si 511 Nm
  • Clientii pot opta si pentru o suspensie ajustabila, plus jante pe 20 inci
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de versiunea sa in doua usi, modelul Audi A5 Sportback nu a avut norocul sa primeasca si o varianta de inalta performanta marca RS. Industria tuningului poate indrepta insa orice fel de neplacere, dupa cum ne demonstreaza inca o data - asta daca mai era nevoie, specialistii companiei Senner.

Un motor V6 supraalimentat, ce dezvolta 333 de cai putere si 440 Newton-Metri. O transmisie automata cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala quattro. 5.1 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 km/h, respectiv 250 de kilometri pe ora in dreptul vitezei maxime.

Altfel spus, modelul Audi S5 Sportback se poate lauda cu o serie de caracteristici capabile sa-l propulseze in topul celor mai impresionante automobile cu patru / cinci portiere indiferent de standardele fiecaruia dintre noi.

Audi S5 Sportback by Senner Tuning

Ce se intampla insa in urma unui tuning de 19.900 de euro? Raspunsul ni-l ofera specialistii germani din cadrul companiei Senner Tuning, al carui ultim proiect are la baza chiar actuala generatie a modelului Audi S5 Sportback.

Asa cum precizam si cateva randuri mai sus, tratamentul destinat automobilului cu cinci portiere din Ingolstadt aduce in centrul atentiei un plus serios de performanta, optimizarea unitatii de control si instalarea unei admisii Injen, respectiv a unui sistem de evacuare dotat cu valve controlabile avand drept rezultat un total de 446 de cai putere si 511 Newton-Metri.

Audi S5 Sportback by Senner Tuning

Din pacate, oficialii companiei Senner Tuning nu s-au grabit sa anunte si modul in care au evoluat valorile caracteristice acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv vitezei maxime, insa nu ar fi de mirare ca timpul necesar rezolvarii primei ecuatii sa fi coborat pana pe la 4.7 - 4.8 secunde.

Un alt aspect luat in vizor de specialistii tunerului german se afla in stransa legatura cu manevrabilitatea, imbunatatirea acestui departament realizandu-se atat cu ajutorul unei suspensii ajustabile de tip coilover, de la KW, cat si prin intermediul unui set de jante pe 20 de inci, marca si modelul Work Schwert SC1, accesorizate cu anvelope Continental Sport Contact 5P.

Audi S5 Sportback by Senner Tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi S5 Sportback by Senner Tuning
mai multe