Senner Tuning ii insufla un plus de agresivitate noului Audi A6 Avant

Senner Tuning ii insufla un plus de agresivitate noului Audi A6 Avant
  • Senner Tuning modifica ultimul Audi A6 Avant
  • Programul include modificari tehnice si estetice
  • 374 CP si 776 Nm sunt noile cifre ale modelului 3.0 TDI
Distribuie pe Facebook

Cu un ampatament ce masoara aproximativ 2.91 metri si un portbagaj capabil sa gazduiasca pana la 1.680 litri de bagaje, noul Audi A6 Avant reprezinta alegerea ideala atunci cand vine vorba de automobile de familie. Cu numai putin tuning insa, ultima generatie a modelului german se poate transforma intr-un adevarat superstar.

Pentru cei care viseaza la un maximum de agresivitate de la noul Audi A6 Avant, mentionam inca de pe acum ca programul de tuning propus de specialistii Senner Tuning nu este chiar cea mai inspirata alegere. Nu de alta, dar compania germana de tuning nu ofera decat un nou set de jante pentru ultima generatie a automobilului de clasa mare din Ingolstadt.

Audi A6 Avant by Senner Tuning

Un set de jante cu dimensiuni de pana la 20 inci, incaltate cu pneuri Vredestein Ultrac Sessanta pe 255/35 R20 si oferite in compania unui suspensii mai joase cu o valoare cuprinsa intre 30 si 55 de milimetri.

In schimb, programul de tuning propus de specialistii Senner Tuning ar putea reprezenta cea mai inspirata alegere atunci cand vine vorba de posesorii noului Audi A6 Avant cu motorizare 3.0 TDI de 313 cai putere. Pentru cei care-au pus mana pe un astfel de exemplar, compania germana de tuning propune o unitate control optimizata, un filtru de aer sport, plus alte cateva mici modificari.

Audi A6 Avant by Senner Tuning

Modificari in urma carora valorile maxime urca pana la pragul celor 374 cai putere si 776 Newton-Metri, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h coboara sub bariera celor 5.3 secunde.

Pentru acei posesori ai noului Audi A6 Avant interesati de programul de tuning propus de specialistii Senner Tuning trebuie sa precizam ca, din pacate, pretul imbunatatirilor operate de specialistii companiei germane lipseste cu desavarsire la acest moment.

Audi A6 Avant by Senner Tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi A6 Avant by Senner Tuning
mai multe