Si-a construit propriul Audi RS4 B8 sedan, iar acum vrea sa-l vanda pentru suma asta de bani

Si-a construit propriul Audi RS4 B8 sedan, iar acum vrea sa-l vanda pentru suma asta de bani
  • Un Audi A4 B8 e de vanzare in Olanda pentru 37.250 de euro
  • Sedanul din 2008 vine cu motorul si cutia de pe RS5
  • Tractiunea 4x4 si tuningul estetic il transforma intr-un RS4
Distribuie pe Facebook

Atat motorul V8 de 4.2 litri, cat si cutia automata cu dublu ambreiaj sau sistemul de tractiune integrala au ca sursa de provenienta un RS5 Coupe, spune proprietarul super-berlinei germane.

Dezamagit de faptul ca nemtii de la Audi au incetat sa mai ofere modelul RS4 si intr-o versiune cu numai patru portiere, un olandez a luat problema in propriile maini si a venit cu o rezolvare de zile mari.

Pornind de la un A4 de generatie B8, proiectul de tuning din cazul de fata este livrat la pachet alaturi de motorul V8 de 4.2 litri, cutia automata cu dublu ambreiaj, dar si sistemul de tractiune integrala de pe RS5 Coupe.

Audi RS4 B8 sedan

Valorile maxime includ 450 CP si 430 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h ar trebui sa se realizeze intr-un timp aproximativ de 4.5 secunde, cu toate ca vanzatorul nu specifica nimic in acest sens.

Spre deosebire de alte astfel de conversii, respectivul Audi A4 de generatie B8 este insotit chiar si de pachetul estetic corect, care cuprinde spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus aripi laterale de dimensiuni generoase.

La interior, departe de privirile curiosilor, automobilul in patru portiere este instotit de un volan cu parte inferioara plata, scaune fata cu suport laterale marit, dar si instrumentele de bord specifice versiunii RS4.

In ceea ce priveste echiparea standard, vanzatorul nu ofera niciun fel de informatie despre acest aspect, insa din imaginile atasate anuntului putem observa farurile cu xenon, tapiteria din piele, dar si climatizarea automata.

Fabricat in cursul anului 2008, (cel mai probabil) singurul Audi A4 B8 transformat in RS4 sedan are o nota de plata de 37.250 de euro - suma pe care, la fel de bine, o poti da in schimbul unui RS4 Avant sau RS5 Coupe, dar originale.

Audi RS4 B8 sedan

Audi RS4 B8 sedan

Audi RS4 B8 sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS4 B8 sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2019