Si-a dat limuzina cu motor V8 pe mainile celor de la Brabus. Acum are 800 de cai si face suta in fix 3 secunde

  • Brabus a tunat Mercedes-ul E63 S AMG
  • Puterea motorului V8 a urcat la 800 de cai
  • Masina atinge 100 de km/h in fix 3 secunde
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al nemtilor de la Mercedes-Benz a dezvoltat un alt pachet de tuning pentru cea mai puternica versiunea a limuzinei E-Class. Motorul a ajuns sa dezvolte 800 de cai putere iar repriza 0-100 de km/h dureaza fix trei secunde.

Brabus este cea mai mare companie de tuning specializata pe modelele nemtilor de la Mercedes-Benz. Inginerii se straduiesc de fiecare data sa forteze propulsoarele la limita, iar de-a lungul anilor ne-au incantat cu o gramada de proiecte extreme.

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

De aceasta data nu le vom trece in revista ci vom vorbi doar despre cel mai recent, dezvoltat pe baza celui mai puternic E-Class pe care banii il pot cumpara in prezent. Daca nu te-ai prins pana acum despre ce versiune este vorba, iti spunem noi ca ne referim la E63-ul S AMG cu 612 cai sub capota.

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Specialistii Brabus au luat unitatea V8 twin-turbo de 4.0 litri si i-au adaugat un sistem de evacuare mai performant dar si doua turbine cu ajutorul carora puterea a crescut la 800 de cai si un cuplu impresionant de 1.000 Nm la 3.600 de rotatii pe minut.

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Cum se traduc toate aceste cifre pe asfalt? Ei bine, limuzina atinge acum 100 de km/h in fix 3 secunde, iar cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului se opreste la 300 de km/h. Vestea buna este ca inginerii germani cauta solutii pentru a depasi aceasta bariera, iar tractiunea integrala 4Matic si transmisia automata AMG Speedshift cu 9 trepte nu face decat sa-i incurajeze.

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Din meniu nu puteau lipsi elementele aerodinamice din fibra de carbon, jantele forjate cu diametrul de 21 de inch, tapiteria din piele bicolora cu model diamantat, care imbraca o buna parte a habitaclului, sau emblemele tunerului care le inlocuieste pe cele originale.

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Noua limuzina de la Brabus va fi expusa in cadrul Salonului Auto de la Geneva, acolo unde tunerul fondat in anul 1977 va aduce si alte proiecte cu care sa-si impresioneze fanii si desigur, potentialii clienti.

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Mercedes-AMG E63 S by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes-AMG E63 S by Brabus
mai multe