Si-a dat noua masina de 510 cai pe mana celor de la Brabus. Cu ce putere se lauda acum sportiva germana

  • Brabus a actualizat oferta pentru C63 S AMG
  • Sportiva primeste mai multe imbunatatiri estetice
  • Unitatea V8 se bucura de doua module noi de putere
Distribuie pe Facebook

Tunerul german a dezvoltat un nou pachet de tuning pentru Mercedes-ul C63 S AMG. Sportiva a primit mai multe imbunatatiri estetice dar si doua module care cresc puterea unitatii V8 bi-turbo de sub capota.

Mercedes-ul C63 S AMG este cea mai puternica versiune de fabrica a coupe-ului din Stuttgart. Din pachetul standard nu lipseste o suspensie adaptiva, transmisia sport automata AMG Speedshift sau un propulsor potent sub capota.

Mercedes-AMG C63 S by Brabus

Este vorba despre unitatea V8 biturbo de 4.0 litri, capabila de 510 cai putere, care-i permite masinii sa accelereze pana la 100 de km/h in doar 3,9 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h, la fel ca si in cazul celorlalte modele de performante de la Mercedes-Benz.

Mercedes-AMG C63 S by Brabus

In cazul in care pachetul standard ti se pare nesatisfacator, poti oricand sa apelezi la tuneri. Spre exemplu, nemtii de la Brabus tocmai ce si-au actualizat oferta care include acum o bara fata restilizata, praguri noi, prize de aer pe aripi, o aripa spate si un difuzor de aer. Toate elementele aerodinamice sunt confectionate din fibra de carbon.

Mercedes-AMG C63 S by Brabus

Pentru a iesi si mai tare in evidenta, tunerul iti inlocuieste emblemele originale, iar daca doresti iti poate instala in grila radiatorului un logo propriu, iluminat. Acelasi artificiu estetic poate fi intalnit si la nivelul pragurilor interioare.

Mercedes-AMG C63 S by BrabusMercedes-AMG C63 S by Brabus

Ca tot veni vorba despre interior, pasagerii vor regasi aici mai multe embleme specifice, iar soferul se va bucura de padele noi pentru schimbatul treptelor de viteza sau de un set de pedale din aluminiu.

Mercedes-AMG C63 S by Brabus

Propulsorul a primit la randul sau doua module de putere. Daca primul extrage 90 de cai si 100 Nm pentru un total de 600 de cai si 800 Nm cuplu, cel de-al doilea impinge si mai tare limitele. Cu acesta din urma, unitatea V8 biturbo transmite puntii spate 650 de cai putere si 820 Nm cuplu. Din pacate, noile performante raman necunoscute.

Mercedes-AMG C63 S by Brabus

Mercedes-AMG C63 S by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-AMG C63 S by Brabus
mai multe