Si-a luat GT-R, asa ca vrea sa scape de Ford. Masina americana are motor V8 si tractiune spate

Si-a luat GT-R, asa ca vrea sa scape de Ford. Masina americana are motor V8 si tractiune spate
  • Un american si-a scos la vanzare Focus-ul cu motor V8
  • Putere maxima de 700 CP este livrata exclusiv puntii spate
  • Cumparatorul va avea 14.000$ de platit pe acest Ford
Distribuie pe Facebook

Doar 20 de dolari. Atat isi propune proprietarul acestui Focus cu propulsor turbo de 5.3 litri sa obtina pe fiecare din cei 700 CP indesati sub capota.

A fost fabricat in urma cu mai bine de un deceniu, in cursul anului 2004, dar acest detaliu nu il opreste pe proprietarul urmatorului Ford Focus de prima generatie sa ceara 14.000 de dolari pe automobilul american.

Daca aruncam insa o privire asupra a ceea ce primeste cumparatorul, suma devine brusc una mica: de exemplu, in cazul de fata, propulsia este asigurata de o motorizare turbo cu opt cilindri in V, de 5.3 litri si 700 CP.

Motorul de provenienta General Motors lucreaza alaturi de o cutie automata de tip TH400, in cazul in care te intrebai, putea maxima fiind livrata exclusiv... puntii spate imprumutate de la un Mustang de generatie mai veche.

Nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la performantele de care este capabil acest Ford Focus ZX3 scos la vanzare in orasul Kansas din Missouri (SUA), drept pentru care nu putem decat sa ne inchipuim.

In sprijinul nostru vine si afirmatia potrivit careia automobilul american cantareste mai putin de 1.1 tone, ceea ce inseamna ca raportul putere / greutate este mai impresionant in cazul de fata decat ce ofera un Bugatti Veyron.

Pe plan estetic, noile jante din aliaj cu design in cinci spite reprezinta singura modificare de la nivel exterior, in timp ce lista cu imbunatatiri interioare pare sa se limiteze la prima vedere la roll-cage-ul de curse.

O suspensie ajustabila pune capat pachetului primit de cumparator, iar daca revenim la primul paragraf al acestui material... ei bine, suma de 14.000 de dolari ceruta pe respectivul Ford Focus din 2004 nu mai pare atat de mare.

Ford Focus cu motor V8 de 700 CP

Ford Focus cu motor V8 de 700 CP

Ford Focus cu motor V8 de 700 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Focus cu motor V8 de 700 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2018