Si-a luat un Mustang de ultima generatie dar avea cam mult plastic la interior. Acum arata asa

Si-a luat un Mustang de ultima generatie dar avea cam mult plastic la interior. Acum arata asa
  • A optat pentru un interior de la Carlex pentru noul sau Mustang
  • Polonezii au folosit piele rosie si neagra
  • Nu lipsesc cusaturile contrastante
Distribuie pe Facebook

Specialistii de la Carlex Design au transformat complet interiorul acestui Ford Mustang de ultima generatie. Proprietarul a optat pentru foarte multa piele dar si pentru alte materiale si finisaje demne de segmentul premium.

Asa cum bine stii, odata cu lansarea actualei generatii, Ford-ul Mustang a devenit un model vandut la nivel global. Reprezentantii brand-ului din Dearborn au fost mai mult decat inspirati atunci cand au luat aceasta decizie, care trebuia luata, daca ma intrebi pe mine, cu mult timp in urma.

Ford Mustang cu interior Carlex

Celebrul muscle car a prins foarte bine, inclusiv in Europa, iar pentru a-l face atractiv pentru clientii de aici (a caror gusturi difera de cele ale americanilor, spre exemplu) Ford a facut unele modificari. Spre exemplu, Mustang-ul poate fi comandat si alaturi de un propulsor turbo de 2.3 litri EcoBoost, iar pentru habitaclu sunt folosite materiale cat mai calitative.

Ford Mustang cu interior Carlex

Chiar si asa, plasticul de la interior nu a disparut de tot, insa poti scapa de el daca apelezi la polonezii de la Carlex Design.

In cazul masinii de fata, acestia au folosit piele rosie cu model pentru scaune si piele neagra pentru partea superioara a bordului si pentru fetele usilor. Aceeasi combinatie de culori poate fi intalnita si in cazul volanului. Din meniu nu lipsesc, desigur, cusaturile contrastante care ii dau habitaclului un aer si mai premium.

Ford Mustang cu interior Carlex

Ca tot am pomenit de motorizarea de 2.3 litri EcoBoost, imprumutata de la hot-hatch-ul Focus RS, aceasta poate fi achizitionata in Romania incepand cu 38.800 de euro. Asta daca te multumesti cu o transmisie manuala cu sase trepte. Pentru noua cutie automata cu 10 rapoarte trebuie sa scoti din buzunare 2.000 de euro in plus.

Ford Mustang cu interior Carlex

In cazul in care vrei un Mustang adevarat, cu motor V8 aspirat natural de 5.0 litri, pregateste-te sa platesti de la 44.800 de euro in sus. Si aceasta versiune (GT) poate fi comandata atat alaturi de cutia manuala de viteze cat si de cea automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe