Si-a scos la vanzare masina japoneza de 340 CP. Pretul acestui Lancer EVO usor modificat

  • Un Mitsubishi Lancer EVO din 2006 a fost scos la nvazare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina are 79.920 km la bord si 340 de cai putere sub capota
  • Clientul va avea de platit pe exemplar in cauza o suma de 20.950 euro
Distribuie pe Facebook

La aproape 2.000 de kilometri departare, intr-un orasel din Olanda, un dealer de masini are la vanzare o versiune modificata a Mitsubishi-ului Lancer EVO 8.

Chiar daca vestea incetarii productiei i-a lasat cu un gust amar, fanii seriei Lancer EVO by Mitsubishi nu au motive serioase de suparare. Ba dimpotriva: pot alege dintr-o mare variatate de exemplare rulate.

Mitsubishi Lancer EVO de 340 CPMitsubishi Lancer EVO de 340 CP

Mitsubishi Lancer EVO de 340 CP

Intr-adevar, nu este exact acelasi lucru cu bucuria achizitionarii unui automobil nou-nout, insa nici costurile nu sunt la fel de mari. Asadar, ca in fiecare situatie, avantaje si dezavantaje.

Lasand in urma acest aspect si trecand direct la subiect, se da urmatoarea situatie: la aproape 2.000 de kilometri departare, intr-un orasel din Olanda, un dealer de masini propune spre vanzare o versiune modificata a Mitsubishi-ului Lancer EVO 8.

Vorbim, mai exact, despre un exemplar fabricat in cursul anului 2006, al carui propulsor turbo cu capacitate de doi litri a fost modificat la nivelul unitatii de control pentru a dezvolta aproximativ 340 de cai putere.

Mitsubishi Lancer EVO de 340 CP

Mitsubishi Lancer EVO de 340 CPMitsubishi Lancer EVO de 340 CP

Modificarile de genul spoilerelor agresiv stilizate, respectiv jantelor supradimensionate lipsesc cu desavarsire din peisaj, tratamentul la care a fost supus acest Lancer EVO 8 de la Mitsubishi incheindu-se cu ceasurile aditionale de la interior, montate sub aerul conditionat.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat de precizat ca exmplarul in cazul al automobilului japonez se vinde pentru suma de 20.950 euro si cu doar 79.920 km.

Nu de unul singur, ci alaturi de mapa originala a masinii, doua chei, doua telecomenzi pentru alarma, dar si suspensie sport, tractiune integrala, scaune Recaro, volan din piele si asa mai departe.

Mitsubishi Lancer EVO de 340 CP

Mitsubishi Lancer EVO de 340 CP

Mitsubishi Lancer EVO de 340 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mitsubishi Lancer EVO de 340 CP
mai multe