Si-au facut de cap cu noua Skoda Kodiaq. Oferta nemtilor de la ABT schimba totul

Si-au facut de cap cu noua Skoda Kodiaq. Oferta nemtilor de la ABT schimba totul
  • Cel mai nou tuning pentru Skoda Kodiaq vine de la ABT
  • Oferta nemtilor debuteaza cu diferite cresteri de putere
  • Sunt disponibile inclusiv mai multe optiuni de jante
Distribuie pe Facebook

In cea mai puternica iteratie a sa, masina companiei din Mlada Boleslav scoate la inaintare 216 CP si 360 Nm.

Chiar daca Skoda nu ofera la momentul de fata si o versiune de performanta a noului Kodiaq, aceasta situatie se va schimba complet in urmatoarea perioada de timp. Pentru persoanele care nu mai au insa rabdare, solutia unei variante de "viteza" a SUV-ului ceh are un alt nume.

Este vorba despre celebra unitate de control de la ABT Sportsline care, odata instalata sub capota modelului 2.0 TSI, impinge valorile maxime pana la pragul celor 216 CP si 360 Nm - de la 180 CP si 320 Nm. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 km/h ar trebui sa dureze mai putin de opt secunde.

Pentru amatorii propulsoarelor diesel, optiunea ABT Engine Control unit vine cu 215 CP si 440 Nm in cazul motorizarii 2.0 TDI. In configuratia de baza, cu 190 CP si 400 Nm, noua Skoda Kodiaq are nevoie de putin peste opt secunde pentru a accelera pana la viteza de 100 km/h.

O modificare similara a suferit si versiunea 2.0 TDI de 150 CP, imbunatirile aduse de nemtii de la ABT unitatii de control a motorului traducandu-se printr-un total de 180 CP si 380 Nm. Inainte de acest tratament, varianta respectiva anunta un timp de ~10 secunde pentru misiunea 0 - 100 km/h.

La final, pe langa upgrade-urile care vizeaza performantele SUV-ului ceh, compania germana de tuning mai vine in sprijinul proprietarilor de Skoda Kodiaq si cu noi jante din aliaj, cu patru optiuni la nivel de design, diferite finisari exterioare si, nu in ultimul rand, dimensiuni de pana la 21".

Nu exista la aceasta clipa niciun fel de informatie cu privire la pretul accesoriilor anterior mentionate insa, pentru persoanele care nu stiau sau nu isi mai aduc aminte, automobilul companiei din Mlada Boleslav porneste pe piata din Romania de la 26.299 euro - in configuratia 2.0 TDI 4x4 de 150 CP.

Skoda Kodiaq de la ABT

Skoda Kodiaq de la ABT

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 August 2018