Si break-urile sunt speciale: un BMW 328i xDrive ne face ziua mai frumoasa

Si break-urile sunt speciale: un BMW 328i xDrive ne face ziua mai frumoasa
  • Motocicleta este un BMW 75/5 de curse
  • Combo-ul de masina cu platforma a fost prezentat la SEMA
  • Automobilul a fost cumparat de nou si modificat ulterior
Distribuie pe Facebook

Am vazut zeci, poate sute de BMW-uri modificate, atat online, cat si in realitate. Dar foarte putine sunt acele masini bavareze care merita sa fie declarate cu adevarat niste automobile reusite si atragatoare. Este insa cazul acestui 328i prezentat de cei de la Stance Nation, o masina care ii apartine lui Stan Chen din Long Beach, California.

Site-ul specializat pe automobile modificate in stilul Stance, adica niste masini cu look curat, ale caror jante conteaza cel mai mult si o garda la sol cat mai redusa, Stance Nation, ne arata acest BMW 328i care ne place la nebunie. O masina care ii apartine unui pasionat din statul California, care a gandit aceasta masina special pentru a-i raspunde nevoilor sale de transport cu stil atat a lui, cat si a familiei sale cu un proaspat nou-nascut.

Dupa ce anul trecut pe vremea asta i se nastea copilul, Stan, proprietarul acestui BMW, in loc sa apeleze la vreun monovolum anost, a decis ca un BMW Seria 3 Sport Wagon, adica break, este ceea ce familia lui in crestere are nevoie. Dar nu a putut lasa masina in varianta originala si imediat de cum a cumparat-o noua, anul trecut, a inceput sa o si modifice... Pesemne ca in Statele Unite, garantia nu se pierde asa usor, daca te apuci sa faci tuning exterior...

BMW 328i xDrive Stan Chen

Interesant este ca masina a fost realizata de o firma specialzata pe acest stil numit Stance si a fost pentru prima oara expusa la SEMA 2014. Aici, acest BMW a vazut lumina zilei cu un set de suspensie pneumatica AccuAir cu managerizare electronica si bare de rigidizare HP Drivetech. Sistemul a fost montat de specialistii in domeniul suspensiilor pe aer, cei de la Boden Autohaus.

Odata suspensia pe aer montata, a urmat partea estetica. Kitul exterior a fost inlocuit cu unul original M Sport format din bare fata si spate, dar si cateva accesorii M Performance, cum ar fi prelungirea fata si difuzorul din partea inferioara a barei spate. Jantele alese de Stan sunt o pereche de HRE 501 incaltate cu anvelope Toyo Proxes, cele mai performante ale producatorului japonez, legale pentru mersul pe sosea.

BMW 328i xDrive Stan Chen

BMW 328i xDrive Stan ChenBMW 328i xDrive Stan Chen

Asa cum se obisnuieste la SEMA, acest BMW a fost prezentat impreuna cu alte doua vehicule. O platforma realizata custom, cu suspensie pe aer, realizata tot cu ajutorul unui sistem AccuAir impreuna cu brate Irish Green. Si pentru aceasta platforma, Stan a ales jante HRE, pentru a se asorta cu tot peisajul dominat de masina break. Pe aceasta platforma a fost instalata o motocicleta de colectie BMW 75/5 din 1973, special fabricata pentru circuit, vopsita in culorile masinii, adica alb si negru.

Per total, acest combo de masina cu platforma pe care zace o motocicleta vopsita in aceleasi culori si de aceeasi marca precum masina, pare varianta ideala la care visam cu totii sa plecam spre mare, sau catre curbele unduite de pe Transfagarasan, intr-o zi cu soare mult. La atingerea unui buton, atat masina, cat si platforma, isi sincronizeaza garda la sol si fie merg lipite de asfalt, fie se ridica pentru a-i oferi familiei confortul mult dorit cu care a venit din fabrica masina. Oricum, ne place de fiecare data cand vedem un astfel de styling realizat cu gust, mai ales cand lumea auto se combina eficient cu cea moto.

Sursa originala: www.stancenation.com

BMW 328i xDrive Stan Chen

BMW 328i xDrive Stan Chen

BMW 328i xDrive Stan Chen

BMW 328i xDrive Stan Chen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW 328i xDrive Stan Chen
mai multe