Sigur nu o s-o mai recunosti. Tuningul primit recent i-a schimbat complet infatisarea

Sigur nu o s-o mai recunosti. Tuningul primit recent i-a schimbat complet infatisarea
  • Primul pachet de tuning pentru noul Range Rover Velar vine de la Urban Automotive
  • Oferta companiei britanice include spoilere din fibra de carbon si jante pe 23 inch
  • Nu se cunosc inca detalii despre posibile modificari de ordin interior sau tehnic
Distribuie pe Facebook

A fost lansata in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, iar de curand a primit si un prim pachet de tuning.

Vorbim despre cea mai noua creatie a companiei Range Rover, modelul Velar. Masina britanica, care porneste in Romania de la 59.381 de euro, a ajuns de curand in atelierul specialistilor Urban Automotive.

Specialisti care au modificat radical caroseria in cinci portiere, transformand concurentul lui Porsche Macan intr-o aparitie de nerecunoscut. Si mai impunatoare ca oricand, in special la nivelul partii frontale.

Range Rover Velar de la Urban Automotive

Intr-o alta ordine de idei, avem noi spoilere din fibra de carbon, prize de aer supradimensionate, dar si jante din aliaj pe 23 inch. In plus, pentru ca pachetul sa fie complet, exteriorul a primit culoarea negru mat.

La acest moment, nu exista niciun fel de informatie potrivit careia si interiorul ar fi suferit anumite modificari. De asemenea, oficialii Urban Automotive nu au anuntat nici imbunatatiri pentru partea tehnica.

Britanicii au dezvaluit, in schimb, ca versiunea lor a modelului Range Rover Velar va intra in productia de serie in luna noiembrie. Pana acum au fost comandate 14 exemplare, se mai arata in comunicatul de presa de astazi.

Cel mai probabil, clientii vor avea la dispozitie aceleasi motorizari cu patru si sase cilindri disponibile inclusiv in cazul variantei standard. Motorizari care ofera puteri maxime de pana la 300 CP, daca ne aducem bine aminte.

Revenind asupra noului pachet Urban Automotive, trebuie precizat ca acesta este primul tuning destinat modelului Range Rover Velar. Nu si ultimul insa, companii precum Hamann sau Startech fiind asteptate sa intre la randul lor in acest joc.

Range Rover Velar de la Urban Automotive

Range Rover Velar de la Urban Automotive

Range Rover Velar de la Urban Automotive

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 August 2017