Singura regula a fost ca nu exista reguli. Noua masina se lanseaza la cel mai mare salon de tuning

Singura regula a fost ca nu exista reguli. Noua masina se lanseaza la cel mai mare salon de tuning
  • Kia face echipa cu West Coast Customs
  • Americanii modifica noul Stinger
  • Debutul oficial are loc la SEMA Show
Distribuie pe Facebook

Editia din acest an a celebrului eveniment SEMA Show a fost programata sa se desfasoare in perioada 31 octombrie - 3 noiembrie.

A venit vremea punerii la punct a ultimelor detalii. Este, de asemenea, momentul propice publicarii primelor fotografii si informatii oficiale. Au mai ramas doar cateva zile pana la deschiderea celui mai mare salon de tuning al planetei, astfel ca toate mintile zboara spre SEMA Show.

Organizat anul acesta in perioada 31 octombrie - 3 noiembrie, evenimentul-rege al industriei aftermarket anunta debutul primului proiect concentrat in jurul noii Kia Stinger. In spatele fastback-ului sud-coreean in cinci portiere stau tipii de la West Coast Customs, recunoscuti pentru ideile lor indraznete.

Iar noul lor automobil nu va duce deloc lipsa de curaj. Ba dimpotriva: din singura imagine disponibila in momentul de fata ni se arata modificari dintre cele mai radical. Vorbim, mai precis, despre extensii generoase aplicate aripilor laterale, evacuari duble, dar si detalii din carbon la nivel de spoiler.

Potrivit singurului comunicat de presa dat publicitatii, viziunea specialistilor de la West Coast Customs pentru noua Kia Stinger mai include si un set de jante forjate in diametrul de 21 de inch. Mai multe modificari importante au fost operate, de asemenea, si la nivelul partii frontale, in cazul in care te intrebai...

La final, oferta primului proiect de tuning concentrat in jurul fastback-ului sud-coreean cu o caroserie in cinci portiere se incheie cu o suspensie sport, care coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri. Drept urmare, motorul cu sase cilindri si doua turbine a scapat, cel mai probabil, neatins.

Kia Stinger de la West Coast Customs

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2017