Singurul Hellcat Convertible din lume e de vanzare in SUA. Cat costa decapotabila de 707 CP

Singurul Hellcat Convertible din lume e de vanzare in SUA. Cat costa decapotabila de 707 CP
  • n Dodge Challenger Hellcat din 2015 e de vanzare in SUA
  • Exemplarul cu pricina se lauda cu un plafon retractabil
  • Pretul de vanzare al masinii urca pana la 139.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto din Dakota de Sud are la vanzare primul si, cel mai probabil, singurul Dodge Challenger Hellcat Convertible al planetei. Cat costa decapotabila de 707 cai putere ramane sa aflam chiar din randurile urmatoare.

Este cel mai puternic model oferit vreodata de Dodge, inclusiv cifrele marelui Viper palind in comparatie cu ale sale. Parcurge sfertul de mila in doar 10.8 secunde si nu are niciun fel de problema in atinge si chiar depasi pragul celor 320 de kilometri pe ora.

Pentru amatorii de senzatii tari insa, vestile bune nu se opresc aici. Noul Challenger SRT Hellcat, caci el este subiectul principal al acestei discutii, are parte acum si de o versiune... decapotabila.

Dodge Challenger Hellcat Convertible

Una realizata, ce-i drept, cu ajutorul industriei tuningului, si pentru care doritorii vor fi nevoiti sa scoata din buzunare undeva in jurul a 139.900 de dolari - sau, daca vrei, o mai mare chiar si decat cea pe care Porsche o percepe pentru un 911 Carrera 4 GTS Cabriolet.

Spre deosebire insa de spectaculosul automobil german de inalta performanta, in cazul de fata vorbim despre un unicat. Exact: nu risti sa te intalnesti la semafor cu un alt Challenger SRT Hellcat decapotat.

Justifica acest detaliu cei 139.900 de dolari? Conteaza ca masina realizata impreuna cu ajutorul companiei DropTop Customs din Florida are doua-trei elemente semnate de insusi Ralph Gilles, omul care a desenat liniile si formele pisicii posedate de 707 cai putere?

Dodge Challenger Hellcat Convertible

Depinde. Daca este sa ne intrebi pe noi, raspunsul este nu. Vorbim totusi de un plus de 75.705 dolari comparativ cu pretul de pornire al versiunii standard. In plus, exemplarul cu pricina are deja 1 an vechime.

Asta nu inseamna insa neaparat ca nu apreciem efortul investit in realizarea acestui proiect. Ba mai mult de-atat, inclusiv ideea unui muscle car cu motor V8 de 707 cai putere si plafon retractabil ne surade pe deplin. Chiar suntem curiosi cum se simt 300 km in cazul de fata.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dodge Challenger Hellcat Convertible
mai multe