Suma pentru care se vinde acest Dodge Hellcat. Masina americana se lauda cu 1000 CP sub capota

Suma pentru care se vinde acest Dodge Hellcat. Masina americana se lauda cu 1000 CP sub capota
  • Un Dodge Challenger Hellcat cu 1.000 CP sub capota e de vanzare peste Ocean
  • Nota de plata a muscle car-ului american se ridica la suma de 155.000 dolari
  • Exemplarul cu pricina propune o combinatie contrastanta de negru si rosu
Distribuie pe Facebook

Un Dodge Challenger Hellcat cu 1.000 de cai putere sub capota este de vanzare peste Ocean in schimbul unei sume care se ridica la 155.000 de dolari. Merita sau nu?

Este unul dintre cele mai impresionante automobile de serie ale planetei, motorul sau V8 de 6.2 litri si 707 cai putere permitandu-i sa atinga o viteza maxima de 320 de kilometri pe ora.

Chiar si asa, multe dintre unitatile Challenger SRT Hellcat produse de Dodge au sfarsit prin a suferi diverse modificari si imbunatatiri pentru o doza extra de performanta.

Asa s-a intamplat si in cazul de fata, proprietarul acestui exemplar optand pentru un pachet de tuning sinonim cu... nici mai mult, nici mai putin de 1.000 CP - exact, si Bugatti-ul Veyron tot atata putere are.

Dodge Challenger Hellcat cu 1000 CP sub capota

Spre deosebire insa de cel din urma, muscle car-ul american pare un adevarat chilipir. Doar 155.000 de dolari trebuie sa scoata din buzunar cel care vrea sa-si traiasca rapid viata.

Nu stim daca este mult sau putin, singurul lucru pe care il putem spune cu privire la pretul acestui Dodge Challenger SRT Hellcat avand legatura cu faptul ca il depaseste de 2.5 ori pe cel al modelului standard.

Un alt detaliu peste care suntem nevoiti sa sarim - si asta din cauza ca informatiile in acest sens lipsesc cu desavarsire, consta in numarul kilometrilor pacursi de muscle car-ul american.

Putem preciza, in schimb, ca exemplarul cu pricina nu are mai mult de 12 saptamani (si o zi) vechime, el iesind de pe linia de productie chiar in cursul acestui an.

Dodge Challenger Hellcat cu 1000 CP sub capota

Daca ar mai fi ceva de adaugat cu privire la acest Dodge Challenger SRT Hellcat, atunci ar fi ca se remarca la exterior printr-o caroserie finisata in negru si decorata cu dungi rosii.

Tot in negru au fost finisate, de asemenea, si jantele din aliaj cu design in sapte spite, in timp ce etrierele sistemului de franare marca Brembo evoca rosul contrastant al dungilor anterior amintite.

In cazul in care ai 155.000 de dolari si chiar nu stii ce sa faci cu ei, o alta optiune demna de luat in seama este acest Dodge Challenger SRT Hellcat... decapotabil. In plus, in cazul de fata mai ramai si cu bani.

Dodge Challenger Hellcat cu 1000 CP sub capota

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Dodge Challenger Hellcat cu 1000 CP sub capota
mai multe