Spaniolii si-au facut de cap cu vechea Dacie. Masina romaneasca este acum de nerecunoscut

Spaniolii si-au facut de cap cu vechea Dacie. Masina romaneasca este acum de nerecunoscut
  • Spaniolii si-au facut de cap cu vechea Dacie
  • Masina romaneasca este acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un pat pentru doua persoane. Plus o toaleta chimica portabila.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ noua ani, prima Dacie Dokker din istorie a reusit sa impresioneze o Europa intreaga. Atat prin spatiul interior extrem de generos, cat si datorita pretului avantajos, mai ales pentru tarile din Vest.

Despre masina companiei de la Mioveni este vorba - deloc surprinzator, si in cazul de fata, aceasta primind, recent, un pachet de tuning mai putin obisnuit. Tuning cu ghilimele de rigoare, daca mai trebuia cumva precizat.

Creatia unor spanioli care se recomanda sub denumirea de Camperiz, urmatoarea Dacie Dokker isi va intampina clientii alaturi de o configuratie complet neobisnuita. Ce cuprinde inclusiv un pat pentru doua persoane, cu dimensiuni 190 x 120 cm.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici spatiile - extrem de numeroase si generoase, de depozitare ori toaleta chimica portabila. Afirmatie valabila, se pare, si in cazul unui compartiment refrigerator cu o capacitate de 30 de litri.

Aceeasi Dacie Dokker a mai primit si o chiuveta, un rezervor de aproximativ 25 de litri pentru stocarea apei potabile, dar si o plita. Optional, clientii pot opta si pentru un cort destinat plafonului si accesibil prin intermediul unei scari pliabile.

Nota de plata a masinii create de spaniolii de la Camperiz porneste de la 19.995 de euro. Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, propulsia este asigurata de o motorizare 1.5 dCi cu 95 de cai putere sub capota.

Dacia Dokker de la Camperiz

Dacia Dokker de la Camperiz

Dacia Dokker de la Camperiz

Dacia Dokker de la Camperiz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Dacia Dokker de la Camperiz
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2021