Starneste invidia multor soferi! Conduce o masina unicat, cu kit de curse si 590 de cai!

Starneste invidia multor soferi! Conduce o masina unicat, cu kit de curse si 590 de cai!
  • Un polonez si-a transformat vechiul S5 in singurul Audi SR66 din lume
  • Coupe-ul german ascunde acum sub capota un V8 supercharged de 590 CP
  • Exteriorul seamana extrem de mult cu cel al unei masini de curse
Distribuie pe Facebook

Nu exista persoana care sa nu fie impresionata de aceasta masina, fie de aspectul exterior, fie de performantele motorului V8 ori sunetul evacuarii cvadruple.

Si-a inceput viata ca un banal S5 in doua portiere, insa dupa mai multe modificari a devenit singurul Audi SR66 din lume. Un coupe de origine germana cu tuning polonez, care starneste invidia multor soferi.

Nici nu se putea altfel daca luam in considerare spoilerele agresiv stilizare ori aripile supradimensionate proaspat de la nivelul caroseriei. Daca mai punem la socoteala si jantele pe 20" sau folia mata, imediat realizezi de ce nu exista persoana care sa nu fie impresionata de aceasta masina.

Si inca nu ai vazut nimic. Lucrurile cu adevarat interesante abia acum urmeaza: sub capota se ascunde o motorizara cu opt cilindri in V si compresor mecanic, care scoate dintr-o capacitate de 4.2 litri undeva in jurul a 590 CP.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza mai putin de patru secunde, pe cand sprintul 0 - 200 km/h devine realitate dupa alte opt secunde. Despre viteza maxima proprietarul singurului Audi SR66 din lume nu sufla nicio vorba, insa nu ar fi de mirare sa vorbim despre un 300 km/h.

Drept urmare, prezenta unor discuri carbon-ceramice la nivelul sistemului de franare nu este deloc intamplatoare. Cat despre suspensie, reteta succesului include in cazul de fata o unitate pe aer de la Air Lift.

Intr-un final, tuningul polonez pentru coupe-ul de origine germana se incheie cu o evacuare custom de la Armytrix. Una care scoate prin cele patru ornamente rotunde nici mai mult, nici mai putin de 134 decibeli - spre bucuria fanilor genului si, in acelasi timp, marea disperare a vecinilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2018