Suma pentru care s-a vandut VW-ul Jetta condus de Jesse in primul Fast & Furious

Suma pentru care s-a vandut VW-ul Jetta condus de Jesse in primul Fast & Furious
  • VW-ul Jetta condus de Jesse in primul Fast & Furious s-a vandut pentru 46.200 dolari
  • Chevrolet-ul Camaro SS din Transformers 4 a adunat la aceeasi licitatie 167.200 dolari
  • In mai iese la vanzare Ford-ul GT40 aparut la inceputul productiei Fast Five
Distribuie pe Facebook

Colectionarii de masini din lumea intreaga si-au dat intalnire weekend-ul acesta in Scottsdale, Arizona pentru a lua parte la cea mai importanta licitatie auto a inceputului de an.

Printre modelele scoase la vanzare de celebra casa Barrett-Jackson s-a numarat si Volkswagen-ul Jetta condus de Jesse in prima parte a francizei Fast and Furious.

Construit in anul 1995, automobilul cu pricina ascunde in compartimentul motor o unitate de doi litri, a carei putere este livrata rotilor prin intermediul unei cutii automate cu patru rapoarte.

Dupa cum precizam si anterior, lista cu dotari a masinii respective include si o pereche de spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente, eleron sport sau jante de dimensiuni generoase.

VW Jetta din Fast and the FuriousVW Jetta din Fast and the Furious

VW Jetta din Fast and the Furious

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici imbunatatirile interioare, Volkswagen-ul Jetta condus de Jesse in prima parte a francizei Fast and Furious impresionand aici in special prin consola PS2.

Si totusi, cu cat s-a vandut automobilul in cauza? Ei bine, conform celor de la Barrett-Jackson, licitatia masinii cu pricina s-a incheiat la suma de... 46.200 dolari.

In schimb, celebrul Chevrolet Camaro SS din Transformers: Age of Extinction a avut ceva mai mult noroc din acest punct de vedere, clientul sau platind in cele din urma 167.200 dolari.

Muscle car-ul american are insa de partea sa fisa tehnica, sub capota facandu-si veacul in cazul de fata un propulsor cu opt cilindri in V, imprumutat de la iconicul Corvette - model de la care vine si cutia in sase trepte.

Camaro SS din Transformers 4Camaro SS din Transformers 4

Camaro SS din Transformers 4

Lasand insa in urma seria lui Michael Bay si revenind la franciza Fast and Furious, reamintim ca cei aflati in cautarea unui suvenir vor avea sansa sa plece acasa cu un Ford GT40.

Vorbim, mai exact, despre Ford-ul GT40 aparut la inceputul productiei Fast Five, construit din fibra de sticla pe un sasiu din aluminiu si dotat cu 540 de cai putere.

Automobilul cu pricina va fi scos la vanzare abia pe data de 17 mai, in cadrul unei licitatii organizate de casa Mecum Auctions in orasul Indianapolis. Pretul replicii nu a fost anuntat.

Replica Ford GT40 din Fast FiveReplica Ford GT40 din Fast Five

Replica Ford GT40 din Fast Five

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Replica Ford GT40 din Fast Five
mai multe