Suma surprinzatoare cu care s-a vandut acest MINI. Merita sau nu?

Suma surprinzatoare cu care s-a vandut acest MINI. Merita sau nu?
  • Un MINI Cooper din '77 s-a vandut recent pentru suma de 23.900 de dolari
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un motor VTEC de 1.5 litri
  • Numeroase modificari au fost operate inclusiv la nivel exterior si interior
Distribuie pe Facebook

Un MINI Cooper fabricat in anul 1977 si echipat ulterior cu motorul VTEC al unei Honde necunoscute a reusit sa adune 23.900 de dolari la o licitatie organizata prin intermediul site-ului eBay.

Inceputul de an a venit cu o surpriza pentru toti pasionatii automobilelor clasice, pe site-ul eBay.com facandu-si aparitia un MINI Cooper fabricat in anul 1977.

Nu vorbim insa de orice fel de exemplar, cel din cazul de fata suferind mai multe imbunatatiri (sau simple modificari, depinde de unghiul din care privesti situatia) de-a lungul carierei sale.

Dintre acestea, capul de afis il tine motorizarea VTEC "accesorizata" cu patru cilindri si capacitate de 1.5 litri, imprumutata de la un model necunoscut de Honda.

MINI cu motor VTECMINI cu motor VTEC

Informatiile legate de puterea maxima prezenta acum la datorie lipsesc cu desavarsire pentru moment, anuntul cu pricina anuntand in schimb ca livrarea sa catre roti se face prin intermediul unei cutii manuale in cinci trepte.

Tot la capitolul caracteristici tehnice putem trece, de asemenea, si sistemul de franare cu discuri pe fata, respectiv suspensia coilover pentru puntea spate, pe cand departamentul exterior...

... ei bine, departamentul exterior iese in evidenta in special prin combinatia de alb si verde de la nivelul caroseriei - nu ca aripile laterale proeminente sau jantele pe 13 inch ar trece cumva neobservate.

MINI cu motor VTECMINI cu motor VTEC

O combinatie similara de culori ne intampina si la nivel de interior, acolo unde lista cu optiuni este completata de volanul in trei spite din "lemn" si instrumentele de bord custom.

Asa cum precizam si anterior, Mini Cooper-ul fabricat in anul 1977 si echipat ulterior cu motorul VTEC al unei Honde necunoscute s-a vandut pentru suma de 23.900 de dolari.

Ca merita sau nu, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi. Cert este ca asa ceva nu vezi chiar in fiecare zi. Mai ales pe strazile din Miami, acolo unde modelul britanic a putut fi admirat pana de curand.

MINI cu motor VTECMINI cu motor VTEC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze MINI cu motor VTEC
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2016