Superchips ofera un plus de putere posesorilor noului Opel Astra OPC

Superchips ofera un plus de putere posesorilor noului Opel Astra OPC
  • Superchips modifica noul Opel Astra OPC
  • Programul de tuning include doua cresteri de putere
  • Preturile pornesc de la 455 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Sau, altfel spus, cel mai puternic si mai rapid hot-hatch din intreaga istorie a constructorul Russelsheim este pe cale sa devina mai performant ca oricand.

Lansata pe piata in cursul anului 2012, cea mai noua generatie a modelului Opel Astra OPC vine la pachet cu un propulsor turbo de doi litri, propulsor capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 280 cai putere si 400 Newton-Metri.

Adaugam pe lista cu caracteristici tehnice si o transmisie manuala cu sase rapoarte, respectiv un sistem de tractiune fata, plus diferential cu alunecare limitata, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in fix sase secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, posesorii hot-hatch-ului german sunt nevoiti sa se multumeasca cu o limitare la pragul celor 250 de kilometri pe ora. Iar acesta-i doar inceputul!

Pentru cei care viseaza la performante si mai impresionante de-atat, britanicii de la Superchips propun mai multe cresteri de putere, primul pachet dezvoltat de celebra companie de tuning aducand cu sine o simpla optimizare a unitatii de control, optimizare care ofera un plus de aproximativ 23 cai putere si 61 Newton-Metri in schimbul sumei de circa 455 lire sterline.

De asemenea, aceiasi britanici de la Superchips vin in ajutorul celor ca au pus mana pe un exemplar al noului Opel Astra OPC si cu un al doilea kit de putere care, pe langa ECU-ul optimizat, mai include in componenta sa si un sistem de evacuare marca Thorney Motorsport. Drept urmare, ultima generatie a hot-hatch-ului german se poate lauda acum cu valori maxime precum 312 CP si 474 Nm, cifre arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare sub pragul celor sase secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe