Surprize, surprize: Voltage Design ne propune un S63 AMG Coupe de 850 CP

Surprize, surprize: Voltage Design ne propune un S63 AMG Coupe de 850 CP
  • Voltage Design anunta primul pachet de tuning pentru noul Mercedes S63 AMG Coupe
  • Meniul vizual include numeroase imbunatatiri aerodinamice din carbon si jante pe 22 inch
  • Viitorii cumparatori pot opta, de asemenea, si pentru un total de 850 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Primul pachet de tuning destinat noului Mercedes S63 AMG Coupe nu vine de la Brabus, Carlsson sau Lorinser, asa cum ar fi fost de asteptat, ci de la o companie ceva mai putin cunoscuta, pe al sau nume Voltage Design.

Numai trei luni au trecut de la premiera sa mondiala, insa industria tuningului este deja pregatita sa raspunda la nevoile celor care viseaza la un plus de extravaganta de la noul Mercedes S63 AMG Coupe. Si totul multumita celor de la Voltage Design, specialistii companiei infiintate cu doar un an in urma luandu-le fata mult mai cunoscutilor germani de la Brabus, Carlsson sau Lorinser in lupta pentru lansarea primului pachet de performanta si design destinat automobilului ce inlocuieste popularul model CL63 AMG.

Despre ce este insa vorba, mai exact? Ei bine, noul Mercedes S63 AMG poate fi accesorizat, pentru inceput, cu numeroase elemente din fibra de carbon, insertiile de la nivelul spoilerelor fata si spate, grila radiatorului, capota motorului, oglinzile retrovizoare si eleronul pentru portbagaj realizate din pretiosul material conferindu-i super-coupe-ului din Stuttgart o doza considerabila de agresivitate. Situatie care se datoreaza, in mare masura, si jantelor Vossen pe 22 inch oferite in compania unei suspensii mai joase cu pana la 35 de milimetri.

Cat despre modificarile de ordin tehnic propuse de specialistii Voltage Design, rolul de atractie principala ii revine kitului de putere pe nume VD STORM 850, ce ofera un total de pana 850 de cai putere si 1.150 de Newton-Metri datorita aparitiei unor turbine imbunatatita in cadrul compartimentului motor. Deloc surprinzator, tratamentul suferit de propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri mai include si o serie de upgrade-uri operate la nivelul sistemelor de admisie a aerului, respectiv evacuare a gazelor.

Din pacate, informatiile cu privire la modul in care au evoluat acceleratia de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii proaspat infiintatei companii de tuning multumindu-se sa afirme, in schimb, ca posesorii noului Mercedes S63 AMG Coupe mai pot opta, de asemenea, si pentru o pereche de discuri carbon ceramice - ce masoara un 420x40 milimetri pe puntea fata si 370x32 milimetri pe puntea spate, livrate impreuna cu etriere in patru pistonase.

Mercedes S63 AMG Coupe by Voltage Design

Mercedes S63 AMG Coupe by Voltage Design

Distribuie pe Facebook
mai multe