SUV-ul asta duce luxul la un alt nivel. Are peste 5 metri lungime si un interior din care nu ai mai cobori

SUV-ul asta duce luxul la un alt nivel. Are peste 5 metri lungime si un interior din care nu ai mai cobori
  • Lexani a construit un Escalade de 5.5 metri lungime
  • Interiorul poate gazdui patru pasageri in partea din spate
  • Printre dotari avem consola de jocuri si televizor cu ecran curbat
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Lexani Motorcars au publicat primele informatii si imagini cu un Cadillac Escalade 30'' Extenden Viceroy Edition. Mai pe scurt, un SUV cu o lungime care depaseste 5 metri si un interior extrem de luxos.

Atunci cand esti un om de afaceri de succes sau un artist, spre exemplu, trebuie sa fii intotdeauna conectat cu lucrurile si persoanele importante pentru tine si pentru afacerea ta. Cum astfel de persoane isi petrec foarte putin timp acasa, fiind mai tot timpul pe drumuri, constructorii de automobile au fost nevoiti sa le ofere solutii alternative.

Cadillac Escalade de la Lexani

Mai pe scurt, masini care tin loc de birou, dormitor, loc de luat masa etc. Se pot cumpara astfel de masini de la producatorii consacrati, precum Mercedes-Benz, BMW, Rolls-Royce, Bentley si asa mai departe, sau poti ruga un atelier de tuning sa-ti construiasca o sufragerie pe roti la comanda.

Cadillac Escalade de la Lexani

Proprietarul acestui SUV a apelat la americanii de la Lexani Motorcars iar rezultatul final se numeste Cadillac Escalade 30'' Extended Viceroy Edition. Vorbim despre 5.5 metri de lux si opulenta si mai ales despre un interior care poate gazdui pana la patru pasageri in partea din spate.

Acestia se pot intretine cu un televizor cu ecran curbat montat pe "peretele" care desparte compartimentul spate de sofer, mai multe tablete de ultima generatie, au posibilitatea sa initieze conferinte video, au un plafon cu mii de LED-uri care imita cerul instelat si, desigur, o consola de jocuri.

Cadillac Escalade de la Lexani

Pe langa acestea, SUV-ul celor de la Lexani mai vine cu fotolii imbracate in piele neagra cu model diamantat, frigider si pahare pentru sampanie, masute pentru laptop si pentru luat masa iar la cerere, americanii pot monta chiar si elemente de blindaj.

Cadillac Escalade de la Lexani

Atelierul de tuning nu a spus nimic despre pret, insa un Cadillac Escalade stock costa in SUA cel putin 76.490 de dolari, asadar vorbim cu siguranta despre un proiect de cateva sute de mii de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe