SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.95 secunde

SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna. Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.95 secunde
  • SUV-ul cu care nimeni nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.001 cai sub capota si face suta in doar 2.95 secunde
Distribuie pe Facebook

Respectivul model se mai poate lauda - totodata, si cu o viteza maxima ce depaseste 305 kilometri pe ora. Dupa cate se pare.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ patru ani si jumatate, primul SUV din istoria Lamborghini stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Oferit alaturi de o unitate cu opt cilindri in V si doua turbine, acesta isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproape 3.6 secunde.

Lamborghini Urus cu 1001 CP

Lamborghini Urus cu 1001 CP

Insuficient? Nu exista niciun motiv real de ingrijorare, compania MTM avand solutia - un pachet de tuning disponibil in schimbul sumei de 41.999 de euro, ce va pune la dispozitia clientilor sai toate imbunatatirile necesare pentru ca puterea motorizarii cu o capacitate de patru litri sa creasca de la 650 la 1.001 CP.

Acelasi meniu cuprinde inclusiv cateva imbunatatiri operate la nivelul transmisiei in opt rapoarte, cu numai doua pedale, rezultatul final constand, asa cum mentionam si anterior, intr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 2.95 secunde. Viteza maxima depaseste, cu pedala de acceleratie la podea, barirera de 305 kilometri pe ora.

Realizat pentru un client din Polonia, urmatorul Lamborghini Urus se mai bucura - daca mai trebuia precizat, si de un pachet aerodinamic de la Mansory, ce consta in spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, o capota ventilata a motorului, doua eleroane diferite pentru hayon. Combinate cu jante in cinci spite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2022