Tara in care poti cumpara un Mustang cu NOS si garantie direct de la dealer

Tara in care poti cumpara un Mustang cu NOS si garantie direct de la dealer
  • Un dealer Ford din SUA vinde un Mustang cu NOS si garantie
  • Automobilul cu pricina ofera o putere maxima de 800 CP
  • Sfertul de mila este parcurs intr-un timp de zece secunde
Distribuie pe Facebook

Un dealer Ford din statul american Ohio a introdus de curand in propria oferta un Mustang cu NOS si garantie.

Cel mai vandut model sport din lume, actualul Ford Mustang se bucura de intreaga atentie a marilor companii de tuning. Dar daca ai putea cumpara un exemplar complet modificat direct de la... dealer?

Indiferent de cat de nebunesc suna, acest lucru este deja posibil. Si pentru ca nimeni sa nu regrete achizitia facuta, anumiti vanzatori ofera inclusiv garantie pentru automobilele comercializate.

Este si cazul dealer-ului Beechmont Ford din Cincinnati, Ohio, care a introdus de curand in propria oferta un Mustang cu NOS. Potrivit primelor informatii, muscle car-ul american dezvolta acum o putere de 800 CP.

Motorul V8 de cinci litri lucreaza alaturi de o cutie automata cu zece rapoarte si, folosit la potentialul sau maxim, face ca sprintul 0 - 402 metri sa dureze doar zece secunde. Suna bine, nu-i asa?

Pe langa surplusul de 340 CP, Mustang-ul vandut de dealer-ul Beechmont Ford din Cincinnati, Ohio se mai poate lauda si cu o noua suspensie. Plus jante din aliaj pe 17 inch cu anvelope speciale Mickey Thompson.

Dupa cum precizam si anterior, un alt aspect important il reprezinta faptul ca muscle car-ul american ofera inclusiv garantie. O garantie partiala, orice ar insemna acest lucru, potrivit The Drive.

Totodata, publicatia respectiva dezvaluie ca optiunea Drag Pak este disponibila si pentru exemplarele Ford Mustang GT cu transmisie manuala. Pretul pachetului de 800 CP ramane o necunoscuta pentru moment.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2018