Tare confortabile mai par aceste scaune. Pacat ca din ele nu poti ajunge la cei 900 CP de sub capota

Tare confortabile mai par aceste scaune. Pacat ca din ele nu poti ajunge la cei 900 CP de sub capota
  • Un Mercedes S600 Maybach cu pachetul Brabus 900 Rocket a fost scos recent la vanzare
  • Super-limuzina germana ofera tot confortul din lume, plus 900 de cai putere sub capota
  • Viitorul client va avea insa de scos din buzunare o suma pe masura, de 340.000 euro
Distribuie pe Facebook

Cele doua scaune individuale montate in locul traditionalei banchete spate il transforma in partenerul ideal pentru calatoriile reconfortante, insa... daca ti-am spune ca sub capota acestui Mercedes S600 Maybach se ascund 900 de cai putere? Ai trece la volan?

Prezentata in fata lumii intregi la sfarsitul anului 2014, versiunea Maybach a ultimului Mercedes S-Class vine la pachet alaturi de aproape toate dotarile imaginabile si inimaginabile.

Astfel, pe langa deja nelipsitele insertii de piele fina sau ornamente din lemn masiv, in cazul de fata avem de-a face inclusiv cu patru scaune individuale reglabile (electric) in toate modurile cu putinta.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici iluminarea ambientala sau compartimentul refrigerator, vestile bune continuand cu sistemul audio de inalta fidelitate ce poarta semnatura specialistilor Burmester.

Maybach S-Class cu 900 CP sub capotaMaybach S-Class cu 900 CP sub capotaMaybach S-Class cu 900 CP sub capota

Tot la capitolul mentiuni notabile mai putem include si functiile de incalzire, racire sau masaj ale scaunelor anterior mentionate, respectiv consola centrala (cu masute) ce se intinde de-a lungul intregului cockpit.

Din punct de vedere tehnic, principala atractie o reprezinta motorizarea cu 12 cilindri in V si doua turbine a versiunii Mercedes S600 Maybach, capabila sa produca undeva in jurul a 530 de cai putere.

Cifra cu pricina se refera exclusiv la modelul standard, exemplarul din cazul de fata bucurandu-se de kitul Rocket 900 dezvoltat de celebra companie germana de tuning Brabus.

In libera traducere, asta inseamna ca propulsia este acum asigurata de o unitate de 6.3 litri si 900 de cai putere, indeajuns pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in doar 3.7 secunde.

Maybach S-Class cu 900 CP sub capota

Maybach S-Class cu 900 CP sub capotaMaybach S-Class cu 900 CP sub capota

Un numar cel putin la fel de impresionant ne asteapta si in dreptul vitezei maxime, super-limuzina germana ce cantareste peste 2.8 tone reusind sa se aventureze pana la 350 de kilometri pe ora fara niciun fel de problema.

Scos la vanzare pentru fabuloasa suma de 340.000 de euro, acest Mercedes S600 Maybach din noiembrie 2015 mai dispune si de spoilere fata / spate agresiv stilizate, respectiv jante din aliaj de dimensiuni generoase.

Modificarile interioare sunt, in schimb, complet inexistente in cazul de fata, clientul exemplarului din cazul de fata - care a parcurs pana in prezent putin peste 21.000 de kilometri, avand parte de o combinatie clasica de negru, plus bej.

Maybach S-Class cu 900 CP sub capotaMaybach S-Class cu 900 CP sub capota

Maybach S-Class cu 900 CP sub capota

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Maybach S-Class cu 900 CP sub capota
mai multe