TechArt se apuca de noul Porsche Macan

TechArt se apuca de noul Porsche Macan
  • TechArt ia la modificat noul Porsche Macan
  • Tunerul ofera momentan jante si accesorii interioare
  • Clientii vor putea opta curand si pentru alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Germanii de la TechArt se alatura rivalilor rusi de la TopCar si anunta un prim pachet de tuning destinat proaspat lansatului Porsche Macan.

Nemultumit de pachetul tehnic si / sau estetic propus de primul crossover din istoria Porsche? Ei bine, nu e cazul sa disperi. In cazul in care ai pus deja mana pe un exemplar al noului Macan si nu stii de unde sa incepi procesul de imbunatatire a automobilului din Stuttgart, atunci afla ca germanii de la TechArt au cateva solutii salvatoare.

Porsche Macan by TechArt

Din pacate, modificarile exterioare lipsesc aproape cu desavarsire din peisaj, specialistii celebrei companii de tuning din Leonberg anuntand ca un kit aerodinamic agresiv-stilizat se afla in lucru. Pentru cei care nu dispun insa de rabdarea necesara, germanii de la TechArt ofera momentan multiple optiuni in materie de jante, viitorii clienti avand de ales intre diferite modele si dimensiuni cuprinse intre 20 - 22 inch.

Doza de sportivitate oferita de noul Macan creste in intensitate multumita arcurilor / modelului destinat suspensiei pneumatice capabil(e) sa coboare garda la sol cu cateva zeci de milimetri, meniul pregatit de specialistii celebrei companii de tuning din Leonberg si dedicat primului crossover din istoria Porsche continuand cu numeroase insertii de piele ce amplifica eleganta interiorului.

Asa cum ii sta bine unui astfel de proiect, creatia celor de la Techart se poate lauda si cu un surplus de performante, oficialii germani refunzand totusi sa ofere mai multe detalii cu privire la acest subiect. Drept urmare, tinem sa reamintim ca automobilul din Stuttgart ofera, in functie de motorizare, puteri cuprinse intre 258 si 400 CP, versiunea de top Turbo avand nevoie de numai 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Porsche Macan by TechArt

Porsche Macan by TechArtPorsche Macan by TechArt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Porsche Macan by TechArt
mai multe