Toata lumea crede ca-i bogat si are un Bugatti de 2.4 milioane euro, dar masina pe care o conduce a fost construita in spatele casei

Toata lumea crede ca-i bogat si are un Bugatti de 2.4 milioane euro, dar masina pe care o conduce a fost construita in spatele casei
  • Toata lumea crede ca-i bogat si are un Bugatti de 2.4 milioane euro...
  • ... dar masina pe care o conduce a fost construita in spatele casei
Distribuie pe Facebook

Din pacate, specificatiile motorizarii ce propulseaza aceasta replica de Chiron nu sunt decat un mare mister si o necunoscuta uriasa.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape sase ani, masina cu care Bugatti a inlocuit extremul Veyron ramane, pentru mai bine de trei sferturi si jumatate din planeta, doar un vis imposibil de realizat. Ce se intampla insa atunci cand iti doresti (cu ardoare) un Chiron de 2.4 milioane de euro pe care nu ti-l vei permite niciodata din cauza pretului de vanzare?

Simplu - cu ghilimele de rigoare, evident: iti suni prietenii si va apucati sa construiti propriul exemplar, dupa cum a facut si un grup de tineri din Vietnam, ce a petrecut undeva in jurul a 365 de zile pentru crearea urmatorului proiect.

Asamblata pe o structura din otel, dupa cate se pare, respectiva replica se bucura de o caroserie din fibra de sticla ce imprumuta numeroase elemente de la original, printre care si finisarea in doua culori. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici luminile de zi cu cate patru segmente pe far, linia laterala stilizata sub forma literei C sau, si mai interesant, eleronul ajustabil.

Impresionantul Bugatti Chiron cu origini vietnameze nu se lasa insa mai prejos nici atunci cand vine vorba despre design-ul de la nivelul departamentului interior - asa cum reiese si din acest material video, ce surprinde procesul de creatie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2022