Toata lumea crede ca-i bogat si conduce un Lamborghini dar, in realitate, masina lui costa cat o Dacie. VIDEO ca sa te convingi si singur

Toata lumea crede ca-i bogat si conduce un Lamborghini dar, in realitate, masina lui costa cat o Dacie. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Un rus a cumparat un Mitsubishi Eclipse pentru a-l transforma in Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder
  • Automobilul japonez seamana aproape perfect cu originalul, insa vine cu patru locuri la interior
  • Sub capota a fost pastrat motorul in doar sase cilindri, care lucreaza cu un sistem de tractiune fata
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Gallardo cu motor V6, tractiune fata si interior pentru patru persoane? Exista! In Rusia, evident.

Seamana ca doua picaturi de apa cu un Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder, insa nu are niciun fel de legatura cu sportiva companiei italiene. Lucru de care te convingi tot mai mult pe masura ce te apropii...

Comparativ cu originalul, care gazduieste doar doua scaune la interior, automobilul din cazul de fata ofera de doua ori mai multe locuri.

Acest aspect duce la nasterea unui alt "conflict", respectivul Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder venind cu o parte posterioara mai scurta decat sportiva companiei italiene. De unde si plafonul mai lung, evident.

Diferente si mai mari intalnim in compartimentul motor, acolo unde automobilul din cazul de fata nu se poate lauda decat cu un V6.

Unul montat in partea frontala a caroseriei, care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune fata. Si, uite asa, am mai bifat inca doua deosebire intre acest Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder si originalul.

La 14.000 - 15.000 de euro insa, automobilul din cazul de fata reprezinta solutia ideala pentru cei care au visat intotdeauna la...

... un Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder, dar nu au avut niciodata suficient de multi bani pentru a-si si cumpara un exemplar. Partea proasta: respectiva suma de bani nu include - din pacate - si costul manoperei.

Mai multe detalii, dar si imagini din timpul transformarii acestui Mitsubishi Eclipse intr-o sportiva exotica, in urmatoarele filme.

Distribuie pe Facebook
mai multe