Toata lumea crede ca-i bogat si detine un Nissan GT-R, dar masina pe care o conduce este, de fapt, un sedan fabricat la sfarsitul anilor '80

Toata lumea crede ca-i bogat si detine un Nissan GT-R, dar masina pe care o conduce este, de fapt, un sedan fabricat la sfarsitul anilor '80
  • Toata lumea crede ca-i bogat si detine un Nissan GT-R...
  • ... dar masina pe care o conduce este, de fapt, un sedan fabricat la sfarsitul anilor '80
Distribuie pe Facebook

Sub capota, proprietarul impresionantei replici a optat pentru un motor cu sase pistoane - din seria RB26.

Ce se intampla atunci cand iti doresti un Nissan GT-R, dar nu iti permiti sa cumperi unul? Renunti la acest vis si mergi mai departe, orientandu-te catre o alta masina - este, probabil, cel mai des raspuns pe care il vei auzi.

Nu insa si in cazul de fata, unde proprietarul unei companii de tuning din Thailanda s-a apucat sa isi construiasca propriul exemplar - cu impresionanta replica avand la baza un un sedan fabricat la sfarsitul anilor '80.

Din pacate, fotografiile care surprind transformarea vechiului Nissan Cefiro intr-un GT-R R35 lipsesc complet din peisaj. Se stie - in schimb, ca majoritatea panourilor caroseriei au fost realizate, din carbon, de un atelier local.

O alta piesa lipsa a acestui puzzle consta in puterea specifica unitatii RB26 instalate sub capota - ce lucreaza, spre deosebire de reteta caracteristica originalului, alaturi de rotile de pe puntea spate, aparent.

In ceea ce priveste pretul, un Nissan GT-R se vinde - in Thailanda, cu echivalentul a peste 400.000 de dolari. Constructia impresionantei replici l-a ajutat insa pe Frank sa economiseasca o avere: toata distractia a costat <50.000 $.

Distribuie pe Facebook
mai multe