Toata lumea se da la o parte cand vede acest BMW X6 in oglinzi. Masina bavareza are mai multi cai putere decat un Lamborghini

Toata lumea se da la o parte cand vede acest BMW X6 in oglinzi. Masina bavareza are mai multi cai putere decat un Lamborghini
  • Germanii de la G-Power anunta un nou pachet de tuning pentru BMW X6 M
  • Motorul V8 de 4.4 litri ofera acum o putere maxima de 750 CP si 980 Nm
  • Caroseria in cinci portiere este acompaniata, mai nou, de un wide-body kit
Distribuie pe Facebook

Motorul cu opt cilindri in V si doua turbine nu este insa singurul element modificat de specialistii G-Power. Numeroase imbunatatiri a suferit, de altfel, si caroseria in cinci portiere.

Echipat cu un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri si 575 de cai putere, care ii permite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 4.2 secunde, actualul BMW X6 M ocupa un loc fruntas in topul celor mai performante automobile de serie ale planetei.

Si cu toate acestea, SUV-ul cu alura de coupe al companiei din Munchen nu a reusit sa ii impresioneze si pe germanii de la G-Power, care au pregatit de curand o lunga lista cu modificari pentru concurentul modelelor Mercedes GLE Coupe si... Audi Q8, evident.

Nebunia incepe cu doua noi turbine de dimensiuni generoase si o evacuare sport care, impreuna cu chiptuning-ul V3, urca puterea maxima a unitatii de 4.395 de centimetri cubi pana la 750 CP - o crestere sanatoasa, de aproximativ 175 de cai putere comparativ cu versiunea standard.

Tot multumita imbunatatirilor pregatite de germanii de la G-Power, actualul BMW X6 M se mai poate lauda si cu un cuplu motor de 980 Nm (+ 230 Nm comparativ cu aceeasi varianta de baza), dar si cu o viteza de top care depaseste 300 de kilometri pe ora.

Meniul continua la exterior cu celebrul pachet aerodinamic TYPHOON, care cuprinde spoilere fata si spate agresiv stilizate, cu prize uriase de aer in partea frontala, aripi laterale proeminente si, nu in ultimul rand, o capota ventilata pentru motorizarea V8 twin-turbo de 4.4 litri.

Intr-un final, oferta germanilor de la G-Power pentru proprietarii SUV-ului cu alura de coupe al companiei din Munchen se incheie cu un nou set de jante din aliaj, cu diamentrul pe 23 de inch, oferit alaturi de o suspensie ajustabila pe inaltime, de tip coilover.

BMW X6 M de 750 CP

BMW X6 M de 750 CP

BMW X6 M de 750 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X6 M de 750 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2018