Toata lumea vrea s-o vada mai de-aproape. Masina germana are o vopsea care atrage toate privirile

Toata lumea vrea s-o vada mai de-aproape. Masina germana are o vopsea care atrage toate privirile
  • Magazinul Mercedes Me din Hong Kong expune zilele acestea un S63 AMG Coupe extrem de special
  • Este vorba despre un exemplar care imbraca la exterior o folie argintie cu finisare cromata
  • Automobilul german ascunde sub capota o motorizare V8 bi-turbo de patru litri si 612 cai putere
Distribuie pe Facebook

Surprizele placute continua in compartimentul motor, acolo unde unitatea bi-turbo de patru litri produce un total de 612 CP. Cat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde.

Persoanele care vor trece zilele acestea pragul magazinului Mercedes Me din Hong Kong vor avea ocazia de a admira indeaproape un exemplar S63 AMG Coupe extrem de special.

Inainte de a-si face aparitia in publicul, automobilul cu doua portiere si motor V8 a primit din partea companiei Impressive Wrap o folie argintie cu finisare cromata, capabila sa atraga toate privrile.

Meniul exterior este completat de un set de jante finisate intr-o nuanta inchisa de negru si acompaniate de un design in sapte spite duble, in spatele carora se ascunde etriere rosii.

Fotografiile realizate de cealalta parte a celor doua portiere lipsesc, din pacate, din peisaj, insa respectivul Mercedes S63 AMG Coupe pare sa fi mers pe o abordare ceva mai clasica la nivel de interior.

Cat despre propulsorul ascuns sub capota, V8-ul adus in discutie inclusiv anterior se bucura de o configuratie care mai include si un sistem de supraalimentare cu doua turbine.

Asa se face ca puterea maxima a automobilului german depaseste 610 CP, cu toate ca... capacitatea cilindrica a motorului prezent la datorie este de numai patru litri sau, daca vrei, 3.982 de centimetri cubi...

Daca mai punem la socoteala si cutia automata in noua trepte sau tractiunea integrala cu vectorizare a cuplului, atunci sprintul de la 0 la 100 km/h in 3.5 secunde e pe deplin justificat.

Noul Mercedes S63 AMG Coupe este disponibil la vanzare pe piata din Romania la preturi incepand de la 183.634 de euro, iar finisarea cromata a caroseriei nu este oferita nici macar in mod optional.

Mercedes S63 AMG Coupe cu folie cromata

Mercedes S63 AMG Coupe cu folie cromata

Mercedes S63 AMG Coupe cu folie cromata

Mercedes S63 AMG Coupe cu folie cromata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes S63 AMG Coupe cu folie cromata
mai multe