Toti vad doar o vechitura in oglinzi, insa raman uimiti cand pleaca de la semafor. Masina americana este definitia sleeperului

  • Acest Chevrolet Tahoe ascunde sub capota un motor V8 de Corvette ZR1
  • SUV-ul american se bucura de cateva imbunatatiri si la nivel de sasiu
  • Exceptand jantele pe 20 de inch, exteriorul este complet standard
Distribuie pe Facebook

Nu arata cu nimic mai special sau diferit decat celelalte exemplare asamblate la sfarsitul anilor '90, surpriza acestui Chevrolet Tahoe scos de curand la vanzare constand in motorizarea ascunsa sub capota: un V8 de Corvette ZR1.

Chiar daca a parasit linia de productie in urma cu exact doua decenii, povestea acestui Chevrolet Tahoe scos de curand la vanzare in Statele Unite ale Americii incepe abia in anul 2012.

Achizitionat la mana a doua de proprietarul unui dealer al producatorului auto aflat in portofoliul General Motors, SUV-ul renunta la motorizarea originala pentru un V8 cu capacitatea de 6.2 litri.

Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1

Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1

Este vorba despre acelasi motor supraalimentat care a propulsat in istorie generatia anterioara a modelului Chevrolet Corvette ZR1, insa intr-o configuratie usor imbunatatita.

Mai precis, printre modificarile operate sub capota se numara si un set de injectoare custom, o a doua pompa de benzina, dar si o noua evacuare sport sau un ECU resoftat, evident.

Despre puterea maxima a acestui Chevrolet Tahoe de la sfarsitul decadei 1990 se cunosc mult prea putine detalii, drept pentru care vom arunca in discutie valorile standard: 638 CP si 819 Nm.

Tinand cont de cum sta acum situatia, nu este deloc de mirare ca SUV-ul companiei americane a mai primit si o suspensie mai joasa, plus discuri de franare supradimensionate.

O cutie automata cu patru rapoarte, un diferential pentru puntea spate si patru jante cromate de 20 de inch fiecare se numara la randul lor printre elementele de atractie din cazul de fata.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, in situatia data vorbim despre o vanzare in regim de licitatie, cu 40.000 de dolari oferiti pana in prezent, cu patru ore inainte de sfarsitul evenimentului.

Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1

Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1

Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1
Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1

Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Chevrolet Tahoe cu motor de ZR1
mai multe