Tractiunea integrala le-a dat curaj. Nemtii au instalat o uzina de 380 CP sub capota acestui hot-hatch

Tractiunea integrala le-a dat curaj. Nemtii au instalat o uzina de 380 CP sub capota acestui hot-hatch
  • Nemtii de la JE Design lanseaza primul pachet de tuning pentru noul SEAT Leon Cupra 300 ST 4Drive
  • Hot-hatch-ul spaniol cu tractiune integrala ofera acum in versiunea de top exact 380 de cai putere
  • Clientii au la dispozitie si alte imbunatatiri, precum jante din aliaj, spoilere agresiv stilizate etc
Distribuie pe Facebook

Facelift-ul primit recent de versiunea Leon Cupra a marcat debutul unui sistem 4x4 pentru modelul ST. Aceasta imbunatatire majora le-a dat curaj nemtilor de la JE Design, care au montat 380 CP sub capota hot-hatch-ului spaniol.

Din acest an, generatia cu numarul trei a modelului SEAT Leon ofera prin intermediul versiunii de top Cupra nu mai putin de 300 de cai putere. Iar vestile bune nu se opresc aici.

In cazul variantei break, comercializata sub indicativul ST, unitatea turbo de doi litri poate fi cuplata si la un sistem 4x4. Primii 100 de kilometri pe ora vor veni astfel dupa doar 4.9 secunde.

Pentru 2.099 de euro in plus, valorile anterior mentionate vor fi modificate in 360 CP si 4.7 secunde. De aceasta operatiune nu se va ocupa insa compania SEAT, ci nemtii de la JE Design.

Tunerul din regiunea Leingarten este pregatit sa stoarca alti 20 de cai putere din motorul 2.0 TSI. Conditia este ca viitorul client sa mai scoate din buzunar, la randul sau, alti 1.416 euro.

Ultima optimizare a performantelor noului SEAT Leon Cupra 300 ST 4Drive costa 200 de euro. Aceasta a fost dezvoltata cu gandul la cei care vor sa exprimenteze o viteza maxima de 285 km/h.

Nemtii de la JE Design mai ofera pentru hot-hatch-ul spaniol si un pachet estetic format din spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente, plus eleron pentru plafon. Toata distractia costa 5.534 de euro.

Apoi, pentru ca efortul financiar de mai sus sa nu fi fost in zadar, este aproape obligatoriu ca viitorul client sa bifeze si jantele in cinci spite duble. Pe 20 inch si pentru 2.376 de euro.

Suspensia sport este cea mai ieftina dintre toate modificarile. Pentru 191 de euro, un set de arcuri sport promite sa coboara garda la sol cu o valoare deloc neglijabila, de 20 de milimetri.

Cum, ai optat bifat optiunea DCC atunci cand ai dat comanda de Leon Cupra 300 ST 4Drive? Na, belea: pentru modulul care lucreaza cu amortizoarele adaptive ai de achitat 2.299 de euro.

La final, nemtii de la JE Design mai anunta pentru hot-hatch-ul spaniolilor de la SEAT si o evacuare cu valve controlabile. Aceasta modificare ingreuneaza nota de plata cu alti 2.499 de euro.

SEAT Leon Cupra 300 ST de la Je Design

SEAT Leon Cupra 300 ST de la Je Design

SEAT Leon Cupra 300 ST de la Je Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze SEAT Leon Cupra 300 ST de la Je Design
mai multe