Tunerii au prins gustul noului Mercedes-AMG A45 S. Cel mai recent pachet vine din Germania

Tunerii au prins gustul noului Mercedes-AMG A45 S. Cel mai recent pachet vine din Germania
  • Mai multe variante de putere
  • Cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie
  • Din fabrica vine cu 421 CP
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la RaceChip au dezvoltat un pachet de tuning, cu mai multe configuratii de putere, pentru Mercedes-AMG A45 S, hot hatch-ul echipat cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie.

Cand ascunzi sub capota un propulsor de 2.0 litri turbo cu 421 CP, cel mai puternic din industrie, te gandesti ca cel de la volan nu are nevoie de mai mult. Pana la urma, o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 3.9 secunde este de ajuns pentru oricine.

Pentru nemtii de la RaceChip nu a fost de ajuns asa ca au dezvoltat un pachet de tuning care sa faca Mercedes-ul A45 S si mai puternic.

Acestia au dezvoltat un pachet de tuning, disponibil in mai multe configuratii de putere, iar in clipul video de mai jos poti urmari in actiune varianta cu 484 CP si 541 Nm cuplu. De mentionat ca cei 484 CP au fost masurati la volanta, astfel ca la roata hot hatch-ul ar trebui sa aiba in jur de 400 CP.

In aceste conditii, repriza 100-200 km/h dureaza numai 9.1 secunde.

Motorul de 2.0 litri turbo poate si mai mult de atat. Un alt tuner german, Renntech, reusind sa stoarca nu mai putin de 601 CP din unitatea cu patru cilindri. Acest lucru a fost posibil prin instalarea unei turbine mai mari, a unei evacuari mai putin restrictive si a unei resoftari ECU.

In plus, nemtii au anuntat ca vor mai oferi un downpipe si un catalizator sport, astfel ca puterea va creste si mai mult.

Distribuie pe Facebook
mai multe