Tunerii au pus mana pe cel mai mare si luxos SUV de la BMW. Cum arata acum noul X7

Tunerii au pus mana pe cel mai mare si luxos SUV de la BMW. Cum arata acum noul X7
  • Noul pachet CLR de la Lumma Design
  • Interior croit dupa specificatiile clientului
  • Bare de protectie redesenate si grila neagra
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Lumma Design au publicat primele randari cu pachetul de tuning pe care il pregatesc pentru BMW X7. Acesta include mai multe modificari exterioare iar interiorul poate fi transformat dupa bunul plac al clientului.

Constructorul bavarez de automobile prezenta in luna octombrie a anului trecut noul X7, cel mai mare si luxos SUV lansat vreodata de BMW. Acesta are cativa rivali directi puternici, iar pentru a-i invinge mizeaza pe un exterior impunator, un interior rafinat si multa tehnologie.

Lumma CLR X7

Dar chiar si un SUV de lux poate fi tunat, tocmai de aceea nemtii de la Lumma Design au publicat primele randari cu pachetul CLR pregatit pentru modelul bavarez.

Lumma CLR X7

Putem observa o parte frontala ceva mai agresiva, cu un spoiler redesenat si grila radiatorului neagra, aripile evazate, jantele cu diametrul de 24 de inch si anvelopele care pe spate masoara 355 mm in latime, sistemul de evacuare cu patru terminatii, difuzorul de aer sau cele doua aripi spate functionale.

Lumma Design nu a publicat nicio imagine cu interiorul BMW-ului X7 insa a precizat ca acesta poate fi croit dupa specificatiile clientului. Asadar ne putem astepta la tapiterii din piele, de diverse culori, ornamente interioare din tot felul de materiale si, desigur, cateva elemente specifice tunerului.

Lumma CLR X7

Nemtii nu s-au atins de departamentul tehnic. BMW X7 poate fi comandat cu mai multe motorizari, inclusiv in versiunea X7 M50i cu motor V8 twin-turbo de 4.4 litri, 530 de cai putere si 750 Nm livrati ambelor punti.

Lumma CLR X7

Noi am avut ocazia sa testam varianta X7 40i, echipata cu un propulsor de 3.0 litri pe benzina si am avut asadar la dispozitie 340 de cai putere si 450 Nm cuplu, suficient cat sa atingem 100 de km/h in 6.1 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2019